..nu m-am prezentat ca martor la un proces pt ca am fost plecat din tara, am primit un mandat cu aducere la domiciliul parintilor...e posibil sa ma caute si la servici, facultate etc... sau doar la domiciliul stabil...?
Multumesc anticipat.
...nu m-am prezentat ca martor la un proces pt ca am fost plecat din tara, am primit un mandat cu aducere la domiciliul parintilor...e posibil sa am si interdictia de a parasi tara...?...sau in ce conditii se acorda...
Multumesc anticipat...!
Catalin Munteanu
Iata situatia mea :
acum 1 an si jumatate lucram la un peco cu motel.Seara in parcare care era la o oarecare distanta veneau din cand in cand niste prostituate. Eu am dat niste declaratii care le acuzau la politie de bunavoie pt ca mi-au cerut ajutorul. Am aflat de curand ca una dintre ele e minora (peste 15 ani) si au declarat la randul lor ca am intretinut relatii sexuale cu ele., iar acum sunt citat ca martor la proces...simpla declaratie a unui minor fara nici un fel de dovezi ( aceste lucruri se intamplau acum 3-4ani) ma pot acuza(incrimina) in vreun fel?..exista vreun termen maxim (zile) in care poate fi depusa o declaratie de acest gen? in caz de viol parca e de maxim 60 de zile... Multumesc anticipat..!
Cu respect, Catalin Munteanu