avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interdictia de a parasi tara...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interdictia de a parasi tara...

...nu m-am prezentat ca martor la un proces pt ca am fost plecat din tara, am primit un mandat cu aducere la domiciliul parintilor...e posibil sa am si interdictia de a parasi tara...?...sau in ce conditii se acorda...
Multumesc anticipat...!
Catalin Munteanu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:17, 7 Ianuarie 2009
Nu aveti interdictia de a parasi tara. Puteti primi amenda pentru neprezentare.
Veti fi amendat de catre instanta de judecata.Nu se pune problema restrictiei de a parasi tara.
Da, riscati doar o amenda dar daca dovediti ca ati fost plecat din tara e O.K.
De plecat din tara aveti dreptul ca si martor.Nu se poate emite niciun act prin care sa fie interzisa libertatea de miscare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la declaratie Roxana1234567 Roxana1234567 Buna ziua, sunt chemata la politia municipiului in calitate de martor. Am primit si eu si 2 prietene citatie o data si i am sunat sa le zicem ca suntem plecate ... (vezi toată discuția)
Martor si mandat cu aducere in instanta catalin.munteanu5 catalin.munteanu5 ..nu m-am prezentat ca martor la un proces pt ca am fost plecat din tara, am primit un mandat cu aducere la domiciliul parintilor...e posibil sa ma caute si la ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla pentru neprezentare la o citatie? crisbella crisbella am primit o citatie dar nu scrie in calitate de ce sunt chemata ,iar pentru neprezentare spune ce se poate intampla? (vezi toată discuția)