arh_hadi a scris:
Desigur ca am vina, tocmai de asta am postat aici ca sa nu mai faca si altii ca mine.
Problema este ca anul trecut am avut un control de la Garda Financiara si am luat amenda pentru ca pe langa Registrul de Casa in care aveam trecut ca sold initial banii pe care ii aveam in casa de dimineata in plus fata de vanzari , "contabila" nu mi-a spus ca trebuie sa fac si o dispozitie de plata prin care depun acei bani in casa... Am pus-o pe seama ca sunt absurzi astia de la GF si se leaga de orice...
Dar acum cei de la Finante au descoperit neconcordante destul de mari la TVA si la prima vedere greseli de genul ca unii furnizori aveau CIF -ul gresit in evidenta mea si deci tva-ul nu avea cum sa se potriveasca cu inregistrarile la nivel national... Asta denota cu cata atentie a lucrat fata mea...
Acum eu o sa trebuiasca sa corectez aceste greseli si daca nu am un contract cu ea prin care sa se simta obligata sa lucreze responsabil ea nu are nici o treaba...
V-am mentionat ca mi-a zis plina de tupeu ca ma ajuta sa imi fac contract cu o firma care o stie ea... "dar ma costa",,,, Stiti, de parca 2 ani de zile contabilitatea a fost gratis ...
Oricum, va multumesc mult pt raspunsuri
Individa care s-a dat drept contabila si cel care i-a semnat bilanturile mi-au cerut 2000 de euro ca sa semnam un contract si sa imi repare prostiile care le=a facut in declaratia 394.
Bineinteles ca nu o sa le dau, dar as vrea solutii cum sa ii dau in gat undeva.... la o autoritate