avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Onorariu avocat fara factura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Onorariu avocat fara factura

Buna ziua!
Acum 2 luni, in noiembrie mi-am infiintat o firma. Actele mi-au fost intocmite de un birou de avocatura, am platit onorariul aferent si mi s-a spus sa revin peste 2 saptamani sa iau factura. Am sunat de nenumarate ori si mi se spune sa revin mai tarziu, diverse scuze. Eu nu doresc decat factura sa o pot inregistra in contabilitate.
V-as ruga sa ma indrumati ce pot face si unde ma pot adresa in legatura cu acest abuz?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:56, 19 Ianuarie 2009
Faceti o plangere la baroul de care apartine respectivul avocat!
Nu cred ca trebuie sa se ajunga pana acolo, dar puteti sa fiti mai ferm.Duceti-va direct la ei la firma si nu plecati de acolo fara factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În data de 12/01 am fost internată cu băiețelul ... CristinaNico CristinaNico Bună ziua! În data de 12/01 am fost internată cu băiețelul în spitalul Regina Maria din Brașov pentru o intervenție chirurgicală. Am semnat o ofertă ... (vezi toată discuția)
Datorie nelugigi nelugigi Buna ziua. Am si eu o mica nelamurire daca se poate va rog sa ma ajutati. Am o datorie la un serviciu de telefonie mobila. Anul trecut m-au sunat de la o ... (vezi toată discuția)
Avocat in concediu crestere copil Rosemn Rosemn buna ziua. sotia mea a nascut in mai 2009. in luna octombrie 2009 s-a intors la firma de avocatura unde lucra, dupa ce au trecut cele 6 luni de concediu de ... (vezi toată discuția)