avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Buna ziua.
Am si eu o mica nelamurire daca se poate va rog sa ma ajutati. Am o datorie la un serviciu de telefonie mobila. Anul trecut m-au sunat de la o firma de recuperare in legatura cu ea. M-au cam luat pe nepregatite si am zis eu cu gura "sparta" ca daca este pe numele meu aceasta datorie o voi plati desi eu nu am facut nici un contract, cel putin nu tin minte. Apoi m-au mai sunat si le-am spus ca eu nu am facut nici un contract si apoi oricum datoria este prescrisa si ca am vb cu un avocat si mi-a spus exact acelasi lucru ca datoria este prescrisa. M-au mai sunat apoi dar cum eu am plecat din orasul natal nu au mai putut vorbi cu mine ci cu parintii mei. Acum, astazi m-au sunat de la un birou de avocatura si au lasat 2 numere de telefon sa iau legatura cu ei. Ce sa fac? Sa ii sun? Ce sa le spun? Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc anticipat.
Daca au trecut 3 ani de la data scadentei facturii, este intr-adevar prescrisa si nu au ce sa faca din punct de vedere legal. In plus, ar trebui sa va trimita aceasta factura si sa vedeti in ce baza a fost emisa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante c79 c79 Bunaziua , am si eu o problema cu cei de la eosksi . Am avut un abonament la Orange incheiat in anul 2004 , iar in anul 2005 imi amintesc ca mi-au inchis ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma de recuperari Nicoleta 24 Nicoleta 24 Buna ziua, numele meu este Nicoleta si am o problema cu [firma de recuperare]. In anul 2003 am avut un contract cu [EDITAT] (telefonie mobila), si am avut o ... (vezi toată discuția)