avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate aura1

Activitate aura1

De ce dl. avocat Lascoschi considera necesara o actiune in evacuare si nu o actiune in revendicare?
Răspuns la discuția Rezolutiune
Este vorba de un contract comercial de vanzare-cumparare cadru si de acte aditionale in care sunt concretizate drepturile si obligatiile partilor
Răspuns la discuția Rezolutiune
In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul platit. In acest caz este vorba de vicii sau de nerespectarea calitatii lucrului, corespunzator obligatiei de predare?
Voi intenta o actiune bazata pe pe art 1073 Cod Civil?
Discuție Rezolutiune
Pot solicita rezolutiunea unui contract pentru executarea necorespunzatoare a unei obligatii? Executarea necorespunzatoare a unei obligatii reprezinta tot o neexecutare?
va multumesc.
De ce credeti ca poate fi introdusa actiune in rezolutiune, din moment ce respectivul vanzator si-a executat obligatia, dar in mod necorespunzator?
Multumesc pt. raspunsul dvs., dar va rog spuneti-mi temeiul de drept.

:offtopic: Ati pus aceeasi intrebare si la civil si la comercial. Prezentul topic il inchid.
Buna-ziua,
In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul platit. In acest caz este vorba de vicii sau de nerespectarea calitatii lucrului, corespunzator obligatiei de predare?
Buna-ziua,