avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vicii sau nerespectarea calitatii lucrului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vicii sau nerespectarea calitatii lucrului

Buna-ziua,
In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul platit. In acest caz este vorba de vicii sau de nerespectarea calitatii lucrului, corespunzator obligatiei de predare?
Voi intenta o actiune bazata pe pe art 1073 Cod Civil?
Cel mai recent răspuns: aura1 , utilizator 13:12, 8 Ianuarie 2009
Umreaza sa incercatai pe cale amiabila inclocuirea produsului iar in caz de refuz sa formulati o actiune in rezolutiunea vinzarii cu eventuale daune interese.
Multumesc pt. raspunsul dvs., dar va rog spuneti-mi temeiul de drept.

:offtopic: Ati pus aceeasi intrebare si la civil si la comercial. Prezentul topic il inchid.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2009
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerspectarea calitatii lucrului vandut? aura1 aura1 Buna-ziua, In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune aura1 aura1 Pot solicita rezolutiunea unui contract pentru executarea necorespunzatoare a unei obligatii? Executarea necorespunzatoare a unei obligatii reprezinta tot o ... (vezi toată discuția)
Restituire avans Laurentiu Dacian Laurentiu Dacian Buna ziua. As vrea si eu sa intreb daca are cineva vreo parere in legatura cu urmatoarea situatie: Urmare lansarii unei comenzi pentru livrarea unui echipament ... (vezi toată discuția)