BUNA ZIUA
intrebarea mea de azi e legata de concediere si somaj.treaba la firma unde lucrez nu prea mai merge.nu se va inchide dar se va mai reduce din personal.vreau sa stiu care imi sunt drepturile ptr ca au mai fost situatii similare si nu sa dat somaj ci pur si simplu a pus o pe colega mea sasi scrie demisia..nu mi se pare corect asa de aceea va intreb pe dumneavoastra ce drepturi amin situatia in care s-ar intampla asta.lucrez de 7 ani aici.pot fi cdata afara asa fara sa am nici un drept? multumesc anticipat
pensia a fost stabilita la 250 lei ptr fiecare copil.aceasta pensie zic eu ca sa stabilit in fct de venitul declarat.plus ca atrebuit sa plateasca si din urma din momentul care ne-am separat dar nu am primit nici un leu.era vorba de pensia pe 10 luni.dar nu vrea sa plateasca nici din urma , nici acum iar eu ce sa fac?plus ca mai platesc si rata la banca pe urma lui.sa-i deschid alt proces?nu vreau sa ajunga in puscarie.nu ptr el ci ma gandesc la copii.sfatuitima va rog
buna ziua din nou,
am trecut de un divort nu foarte placut si sunt putin speriata.hotararea e irevocabila in ce priveste divortul dar dragul meu fost sot a facut apel ptr ca nu vrea sa plateasca pensie ptr copii.nu am primit nici o citatie.m-am uitat pe internet pe lista cu procese si sunt trcuta intimata.nu prea am inteles termenul.daca el a facut apel ptr pensia de intretinere a copiilor trebuie sa ma prezint si eu la proces?copii locuiesc cu mine dar e custodie comuna.cum pot afla ce doreste el in apel?eu nu pot avea incredere in ce spune el.si daca trbuie sa merg la proces ce imi recomandati sa-mi iau din nou un avocat?el nu are casa nu vrea sa mai munceasca si tot nu inteleg ce Dumnezeu vrea.sfatuitima va rog ce sa fac ,omul asta e un monstru cu chip de om.MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR
sa stabilit prin hotarare judecatoreasca domiciliul copiilor cu mine iar d-lui la plata pensiei de 500 lei ,250 ptr fiecare.dar dupa cum il stiu nu va plati ptr ca de anul trecut din iunie de cand a m depus cererea de divort si neam separat nu contribuit cu nimic.ba mai mult e un mincinos notoriu.are carnetul suspendat si nu munceste si lea spus copiilor ca e grav bolnav si ca banii ii da pe tratamente.acesta e tata?
buna seara si bine v-am regasit.va rog tare mult sa ma ajute cineva si sa-mi explice mai pe intelesul meu cum sta treaba cu autoritate parinteasca exercitata in comun de ambii parinti.tocmai am divortat si sunt tare nedumeritacopii au ramas la mine dar nu inteleg prea bine care sunt drepturile sotului meu fata de copii.;)
buna seara.am depus cerere de divort dar sotul meu nu este de acord .nu am casa ,nu am nimic.am doar doi copii.pe care as vrea sa-i iau si sa ma mut..odata depusa cererea pot pleca fra ca el sa ma acuze ca am parasit domiciliul?ce drepturi am vis a vis de libertatea mea.?ajutatima va rog cu niste sfaturi ca nu -l mai suport.toata viata mia dictat ce si cum sa fac.si acum ma trimite sa-mi retrag cererea.nu-mi vreau decat copii si libertatea. multumesc anticipat:(
pot obtine certificat de producator doar daca sunt trecuta pe rol.multumesc anticipat pte raspuns
buna ziua.sunt intro situatie dificila.dupa decesul tatalui fratii mei nu au vrut sa facem dezbaterea mostenirii.au construit pe o parte de teren pe care nu au titlu de proprietate case .verbal ne-am inteles ca o parcela este a mea.acum ,de cate ori aduc vorba sa merg acolo sunt irascibili si nu ma mai pot intelege cu ei.de la primarie imi tot spun sa astept eliberarea titlului fara sa imi dea nici un detaliu.tot ce mia ramas de facut este sa fac niste recl;amatii in ptimul rand pentru ca au constriut ilegal.apoi sa ii oblig sa facem succesiunea.mama mea este de partea lor iar eu sunt singura .nu sunt oameni cu care sa te poti intelege asa ca trebuie sa fag asta pe cale juridica.dar nu stiu cui sa ma adresez ptr ca la primaria comunei sunt practic ignorata..vreau sa stiu care sunt consecintele ptr faptul ca au construit fara autorizatie,si nici macar nu au acte de proprietate.va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. va multumesc
pot fi PFA si salariat la o firma in acelasi timp?ce documente sunt necesare ,ptr ca nu prea stiu de unde sa incep
vreau sa cumpar un stand si sa stau pe stada .un fel de tonetar