avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara.am depus cerere de divort dar sotul meu nu este de acord .nu am casa ,nu am nimic.am doar doi copii.pe care as vrea sa-i iau si sa ma mut..odata depusa cererea pot pleca fra ca el sa ma acuze ca am parasit domiciliul?ce drepturi am vis a vis de libertatea mea.?ajutatima va rog cu niste sfaturi ca nu -l mai suport.toata viata mia dictat ce si cum sa fac.si acum ma trimite sa-mi retrag cererea.nu-mi vreau decat copii si libertatea. multumesc anticipat:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 20 Iulie 2011
Puteti sa va luati copii si sa plecati.
In cadrul actiunii de divort probati ( cu martori care pot fi si rude) imposibilitatea continuarii convietuirii si existenta motivelor temeinice pentru desfacerea casatoriei.:luck:
aveti dreptul sa plecati oriunde cu copiii din moment ce ati depus cerere de divort. faptul ca plecati cu copiii nu este niciun motiv ca instanta sa nu va acorde dvs tutela copiilor.
athe a scris:

aveti dreptul sa plecati oriunde cu copiii din moment ce ati depus cerere de divort. faptul ca plecati cu copiii nu este niciun motiv ca instanta sa nu va acorde dvs tutela copiilor.


Poate pleca doar in tara nu si in strainatate ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul anamariasolovastru anamariasolovastru In sitiatia unui divort, poti parasi domiciliul conjugal inainte de inceperea propriu zisa a formalitatilor legate de divort, fara ca plecarea sa iti faca ... (vezi toată discuția)
După 10 ani de căsătorie, divorț. vreau să plec din casă cu cei doi minori, cum să fac ca să nu mă bage la părăsire de domiciliu? Katycre84 Katycre84 Bună seara! După 10 ani de căsnicie cu bune si cu rele dar mai multe rele violență , lipsă de libertate nu aveam voie să ies din casă fără acordul ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? machita machita Sunt casatorita de 14 ani,avem un baietel de 8 ani,dar in ultimul timp relatiile dintre noi s-au deteriorat ffff rau,nu mai pot convietui alaturi de el,am ... (vezi toată discuția)