avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate mihaila ionut

Activitate mihaila ionut

Discuție proba audio!
Buna dim!
Acum ca sa legalizat ascultarea telefonica am dreptul in instanta sa depun doada o inregistrare audio?E vorba de un litigiu de munca in care patronul recunoaste ca nu mi a dat toti cuveniti prin salar!
Răspuns la discuția copie dosar!
Va multumesc frumos d-le ELIS si va felicit pt raspunsurile promte si pt cunostintele pe care le aveti!
Răspuns la discuția copie dosar!
Inteleg,dar ma poate obliga cineva sa nu fac copie dimineata la ora 8 si ceva sa fac copie la anumite acte din dosar?devreme ce judecatorii intra in sala dupa ora 9!Este vreun articol ceva?
Discuție copie dosar!
Buna dimineata!Stie cineva daca e obligatoriu sa trag la xerox un act din dosarul numai intre termene?Adica in ziua termenului meu laTribunal nu pot sa ma duc mai dimineata sa fac fac copie?
Răspuns la discuția imputernicire!
Va multumesc!
Deci imputernicirea scrisa de mine ma duc sa o legalizez la un notar si dupa asta o imanez prietenului meu si se poate duce sa copie dosarul in numele meu?
Practic scriu o impuernicire in care il deleg in numele meu sa faca copie la dosarul cu pricina!Dupa asta semnez ,i-o imanez lui si se duce sa faca copie!E corect?
Discuție imputernicire!
Am un litigiu de munca in alt oras departe de domiciliul meu!Daca fac o imputernicire pe numele unui prieten sa se duca sa traga la xerox acte din dosarul de la Tribunalul din acel oras se poate sa faca copii la acte in numele meu?Trebuie sa fie neaparat semnatura mea in original pe imputernicire sau poate sa fie si o copie?Sau ce metoda ar mai fi sa fac copie la dosar fara sa strabat 400 km?Va multumesc!
Răspuns la discuția Raspundere patrimoniala!
Multumesc mult!
Sper sa ma ajutati si pe mine intr o problema!Am lucrat la o societata aproximativ 2 sapt fara cim si dupa asta am semnat un cim!Acum e posibil sa fiu in litigiu cu patronul privind raspunderea mea patrimoniala cf art 270!Intrebarea mea ar fi...de cind incepe raspunderea patrimoniala?din prima zi de munca,sau dupa 2 sapt cind am semnat un cim perfect valabil(avand iun vedere ca baza raspunderei patrimoniala e cim)..se aplica art 16 alin 2?sau raspund patrimoniala din data semnarii cim?