Buna ziua,
Familia mea detine o societate la care tatal meu este administrator, iar eu cu fratele meu suntem angajati. Anul acesta ne-a mers foarte bine. Problema e ca tatal meu este plecat in delegatie si de la un timp am aflat ca are pe altcineva.Insa a aparut o problema mai grava e ca in ultimele doua luni a retras si a facut pe firma cheltuieli foarte mari si nejustificate.Ce putem face pentru ai limita accesul la bani decat in interesul firmei sa nu mai poata retrage bani multi daca o tine asa va falimenta firma. Va rog ajutati ma ce putem face pe cale legala.
Am venituri , am 2 joburi destul de bine platite,iar casa as putea merge la parintii mei , dar problema e ca e foarte violent si cu siguranta m-ar urmari si mi-ar face probleme si la serviciu si la parinti
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu cu trebuie sa procedez, am 33 ani si doresc sa divrtez sotul este o fire f geloasa, violenta si in ultimul timp consuma alcool foarte mult.Mentionez ca avem 2 copiii si locuim in casa care este pe numee lui.Problema e ca stiu el nu vrea sa-mi acorde divortul .Eu nu vreau decat copiii desi am muncit 11 ani in casa aceea nu am nevoie de nimic, numai ca nu stiu daca instanta imi va avorda copii intru cat eu nu am casa.Si nu stiu cum sa procedez, pentru ca mi-e frica ca m-a amenintat de multe ori , nici la politie nu am fost.
Societatea la care lucrez detine o autorizatie de utilizator final pentru scutire de accize la achizitionarea alcoolului etilic tehnic denaturat. Problema este ca furnizorul nu vrea ca sa ne mai livreze fara accize este corect sau nu sa platim accize ei spun ca a aparut HG 1618/22.12.2008 si ca am fi platitori > va rog ajutati-ma cat mai repede.