Buna ziua,
As dori sa stiu si eu cu trebuie sa procedez, am 33 ani si doresc sa divrtez sotul este o fire f geloasa, violenta si in ultimul timp consuma alcool foarte mult.Mentionez ca avem 2 copiii si locuim in casa care este pe numee lui.Problema e ca stiu el nu vrea sa-mi acorde divortul .Eu nu vreau decat copiii desi am muncit 11 ani in casa aceea nu am nevoie de nimic, numai ca nu stiu daca instanta imi va avorda copii intru cat eu nu am casa.Si nu stiu cum sa procedez, pentru ca mi-e frica ca m-a amenintat de multe ori , nici la politie nu am fost.
Am venituri , am 2 joburi destul de bine platite,iar casa as putea merge la parintii mei , dar problema e ca e foarte violent si cu siguranta m-ar urmari si mi-ar face probleme si la serviciu si la parinti
Buna seara.
puteti sa inchiriati un alt imobil sau puteti locui cu parintii dvs. ( ar fi indicat, faceti dovada in instanta ca sunteti ajutata de catre parinti, in ceea ce priveste minorii ).
Divort fara acord
Miryamkore
As dori si eu sa stiu care este procedura pentru un divort fara acord cu doi copii minori in varsta de 11 si 10 ani....Este vorba de o familie care locuieste ... (vezi toată discuția)