avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate bistra

Activitate bistra

Răspuns la discuția amenda contraventionala
dar daca masina este pe societate de unde au stiut ei ce persoana a parcat masina ca s-a amendeze?putea fi orice persoana angajata la firma respectiva.deci un raspuns concret,va rog..
In cazul in care unei persoana fizice i s-a aplicat amenda contraventionala pentru parcarea masinii intr-un loc nepermis, dar masina este pe persoana juridica este corecta aplicarea amenzii?
Precizez ca procesul-verbal a fost trimis prin posta,nefiind nimeni la fata locului.
Eu consider ca se poate invoca exceptia lipsei calitatii procesuale pasive. E posibil?
Multumesc.
Răspuns la discuția actiune in constatare
Ideea este ca filiala societatii noastre are o datorie catre o alta societate.Aceasta a introdus somatie de plata si a fost admisa.Cu toate ca am facut cerere in anulare invocand L 31/1990 prin care am aratat ca filiala raspunde juridic pentru actele sale , cererea ne-a fost respinsa si ca atare societatea noastra trebuie sa plateasca.Dar nu mi se pare corect.Am aratat instantei ca doar in cazul sucursalelor raspunde societatea mama si nu in cazul filialelor,dar se pare ca nu au inteles.cam asta e...
intentinez sa introduc actiune in constatare pentru a demonstra ca filiala raspunde juridic separat de societatea mama.credeti ca o sa am castig de cauza?
se poate executa silit un autoturism in leasing?