Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un magazin virtual de parfumuri de lux . Am o firma cu domeniul de activitate comert electronic. Eu cumpar parfumurile din Ungaria de la un depozit .Imi trebuie vreo autorizatie de la marile firme de parfumuri sau vreun acord ? Sau imi trebuie ceva pt ca eu le iau de acolo cu factura tot en-gross?
Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa adaug alt cod din codul caen in actul constitutiv?Va Multumesc !
Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa adaug alt cod din codul caen in actul constitutiv?Va Multumesc !
CONSTRANSA in nici un caz , pt ca nu mai era placere ;) de nici o parte.Nu o desconsider,dar e mai modesta si cu o influenta negativa poate sa ma puna sa dau declaratii si tot felu de chestii...
Am facut sex atata tot.De buna voie , de placere cu acordul ei,fara nicio constrangere de nici un fel . Ma gandeam ca poate sa imi fac vreo surpriza si sa zica ca am violat-o.Poate sa faca asta ?Pe foametea asta se incearca atatea...Va multumesc