Asa este, dar pentru evitarea aglomeratiilor la sediile ANAF, organele competente vor modifica din oficiu vectorul fiscal, prin urmare nu e nevoie sa mai mergeti la Fisc sa depuneti personal declaratia de mentiuni.
As dori sa stiu daca este cheltuiala deductibila : 50% din factura de energie, respectiv telefonie, in conditiile in care sediul social al SC este si domiciliul administratorului.
As avea si eu o intrebare. Acum cateva zile am primit o amenda de la finante pentru nedepunerea bilantului contabil la 30.06.2009. Este adevarat ca nu l-am depus, insa firma si-a suspendat activitatea anul acesta. Mai cunosc si alte cazuri care nu au depus bilantul pe motiv ca nu au activitate de 4-5 ani. Intrebarea mea este : exista vreo modalitate de contestare a amenzii, dat fiind faptul ca nu a trecut atat de mult timp de la termen si exercitiul financiar nu s-a incheiat?
As avea si eu o intrebare... ea ar fi simpla, nu stiu cat de simplu e raspunsul : Cine poate sa dea examen de contabil autorizat? Doar cei cu studii superioare economice?? Daca am studii medii, cu atestat obtinut - Tehnician in activitati financiar contabile si experienta de minim 4 ani nu pot da? Am inteles ca inscrierea la stagiu e in iulie, iar examenul propriu-zis e in octombrie! Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns.