Buna seara,
Multumesc de raspusuri.
Doamna presedinte a asociatiei de proprietati, mi-a pus in fata o hotarare a comitetului, in care unul dintre membrii facea propunerea ca dupa 3 zile locuite intr-o anumita locatie aceea persoana sa fie trecuta la intretinere. Apoi la final se sunea ca s-a luat acea decizie. Dupa ce ca hotararea era contrara legii mai era si ambigua.
Nu e vorba de bani suma fiind modica, principiile sunt cele care conteaza.
Incerc sa explic presedintei, ca ascociatia nu poate sa ia decizii care sa contravina legea cadru, in cazul acesta legea asociatiei de proprietari, dar nu face nimic altceva decat sa ma contrazica si sa spuna ca exista o o decizie a ascociatiei. Ce masuri pot lua impotriva ei?
Buna ziua. Un mic sfat daca se poate.
Potrivit legii 230/2007, legea asociatiei de proprietari o persoana este trecuta la intretinere dupa o periaoada mai mare de 15 zile. Poate Comitetul executiv al asociatiei de proprietari sa ia o decizie conform careia aceasta perioada sa scada la 3 zile de exemplu, daca in lege este trecut termenul de 15? Ma cert cu presedinta care sustine hotararea asociatiei...
Mltumesc mult pentru raspuns si promtitudine...
Imi puteti spune potrivit carei legi. (Nr/an)... Sotiei i s-a spus la muca ca reprezinta 85% din media veniturilor brute pe ultimele12 luni... Vreau sa ma documentez sa vad daca putem lua atitudine.
Va multumesc!
Buna ziua!!!
Am si eu o intrebare.
o cunostinta de-a mea are180 zile concediu medical cu internare in spital, boala de inima.
A fost sfatuit de medicul care se ocupa de acest caz ca dupa aceste 180 de zile de concediu medical sa si de a demisia pe motiv ca locul de munca este intr-un judet diferit fata de domiciliul acestuia. Ar avea legatura cu Comisia de Evaluare Medicala ceva de genul.
Daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi!!!
Va multumesc
Persoanele cu studii supeioare angajate in Map ca SGV in baza Contractului Individual de Munca pe perioada determinata, benficiaza de salariul minim garantat pentru persoanele cu studii superioare, daca nu sunt angajate pe o functie conforma cu specializarea ?