avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate aditzaabm

Activitate aditzaabm

Este legal contractul de prestări servicii încheiat între un C.M.I.(ex. CMI-psihiatrie) şi o unitate sanitara publică ?Medicul titular al CMI-ului să îşi desfăşoara activitatea în cadrul cabinetului din spital?Punctul de lucru al CMI-ului fiind în alta parte.
Pentru serviciile prestate CMI-ul poate să factureaze o suma fixa către spital ?
buna ziua.am si eu o intrebare la care sigur puteti sa imi dati un raspuns care sa imi fie de ajutor.
Sunt jurist si eu la o unitate sanitara (nu de mult timp)si ma confrut cu unele probleme legate de persoanele carora li s-au acordat ingrijiri medicale in baza art.313 din Legea 95 din 2006 .am cativa pacienti care nu au platit spitalizarea.avand in vedere ca agresorul trebuie sa plateasca eu le-am trimis pacientilor cateva adrese prin care le-am solicitat sa imi indice numele agresorului sau daca fapta este in curs de cercetare dar nu mi s-a raspuns.Acum pt. recuperarea sumelor eu pot sa fac o SOMATIE DE PLATA la instanta si sa-l trim in judecata pe pacient in baza art313 din L95/2006 si a art 998 si 999 din codul civil?avand in vedere ca eu i-am solicitat datele agresorului dar pacientul nu adorit sa il numeasca.iar prin aceasta fapta aduce un prejudiciu unitatii,astfel dupa mine s-ar incadra la art 998 si 999.va multumesc
Va mutumesc pentru ajutorul acordat.
buna ziua!am si eu o problema cu un participant la licitatiile publice electronice de achizitie pe care le-am desfasurat.
Acesta intotdeauna reuseste sa castige licitatia dar in momentul in care trebuie sa semneze contractul :rtfm: acesta refuza motivand ca pretul este prea scazut.cum as putea sa il exclud de la licitatiile viitoare ?