avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modalitati de recuperare taxa spitalizare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modalitati de recuperare taxa spitalizare

buna ziua.am si eu o intrebare la care sigur puteti sa imi dati un raspuns care sa imi fie de ajutor.
Sunt jurist si eu la o unitate sanitara (nu de mult timp)si ma confrut cu unele probleme legate de persoanele carora li s-au acordat ingrijiri medicale in baza art.313 din Legea 95 din 2006 .am cativa pacienti care nu au platit spitalizarea.avand in vedere ca agresorul trebuie sa plateasca eu le-am trimis pacientilor cateva adrese prin care le-am solicitat sa imi indice numele agresorului sau daca fapta este in curs de cercetare dar nu mi s-a raspuns.Acum pt. recuperarea sumelor eu pot sa fac o SOMATIE DE PLATA la instanta si sa-l trim in judecata pe pacient in baza art313 din L95/2006 si a art 998 si 999 din codul civil?avand in vedere ca eu i-am solicitat datele agresorului dar pacientul nu adorit sa il numeasca.iar prin aceasta fapta aduce un prejudiciu unitatii,astfel dupa mine s-ar incadra la art 998 si 999.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:07, 28 Iunie 2009
buna ziua
da cred ca este cel mai bine pentru ca o data chemati in judecata poate dau mai multe detalii fortati da situatie .
se trezesc in fata faptului implinit .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa platesc spitalizarea daca am fost victima unei agresiuni? vasistefan vasistefan am fost victima unei agresiuni pe strada in luna aprilie 2017 cu pierderea starii de cunostinta. M-am prezentat la upu dupa care am fost internat 3 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil sau vechiul cod civil? Cryss68 Cryss68 Cand a intrat in vigoare Noul Cod Civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din Noul Cod civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din ... (vezi toată discuția)
Cine suportă cheltuielile de spitalizare ale victimei unei infracțiuni de lovire, în cazul împăcării părților? r_george r_george Bună seara, Mă aflu într-o dilemă privind următoarea speță teoretică: Inculpatul X săvârșește infracțiunea de loviri și alte violențe asupra ... (vezi toată discuția)