avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate mary_24

Activitate mary_24

Răspuns la discuția revisal
am incercat sa intru la "modificare contract" si sa selectez altceva...dar tot activ imi apare, nu apare "x"-ul acela...care arata ca contractul a incetat:(
Discuție revisal
Am si eu o intrebare:
un salariat a fost transferat la alt angajator, dar la "modificare contract", in revisal, am trecut "transfer la alta entitate a angajatorului", ulterior am observat ca nu a fost trecut corect.
Ce se mai poate face? cum pot repara greseala, deorece mie imi apare activ contractul persoanei...
multumesc mult!
Răspuns la discuția schimbare functie
Multumesc mult pentru raspunsuri:)
Buna dimineata!
In cadrul unei institutii publice a fost modificat statul de functii, urmand ca pentru o parte dintre angajati(personal contractual) se schimbe functia pe care erau incadrati.
Care este procedura ?ce documente trebuie intocmite?
Răspuns la discuția revisal
Multumesc mult mult:)
Discuție revisal
Va rog sa-mi spuneti, pot sa depun revisalul fara sa completez nr.si seria carnetului de munca?
Am un angajat nou....care nu detine carnet de munca...iar eu trebuie sa depun revisalul, cel mult cu o zi inainte de inceperea activitatii, conform legii...
Discuție fisa post
Buna ziua!
Ma ajuta si pe mine cineva cu o fisa postului pentru functiile de : psihopedagog, logoped, instructor de educatie, instructor de ergoterapie si educator?
Va multumesc!
adresa e-mail: mary24you@yahoo.com
Discuție detasare
Buna ziua!
Am si eu o intrebare: cum se scrie detasarea in carnetul de munca?
Discuție detasare
Buna dimineata!
Am si eu o intrebare: in cazul detasarii unei persoane pe o durata de 12 luni cum se scrie aceasta in carnetul de munca?
si dispozitiile cu viitoarele cresteri salariale cine le intocmeste? institutia la care este angajat sau institutia la care este detasat?
va multumesc!