avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Buna dimineata!
Am si eu o intrebare: in cazul detasarii unei persoane pe o durata de 12 luni cum se scrie aceasta in carnetul de munca?
si dispozitiile cu viitoarele cresteri salariale cine le intocmeste? institutia la care este angajat sau institutia la care este detasat?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 27 Ianuarie 2009
Angajatorul la care s-a efectuat detaşarea are obligaţia de a acorda salariatului detaşat toate drepturile cuvenite acestuia, indiferent dacă aceste drepturi sunt prevăzute în contractul individual sau colectiv de muncă.
Carnetul de munca se va completa de catre angajatorul de la care s-a efectuat detasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea-drepturi salariale teomir_tgv teomir_tgv Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire: Sunt inspector resurse umane la un Serviciu public de gospodarie comunala.Incepand cu data de 05.01.2009 a fost ... (vezi toată discuția)
Detasarea Dana Rosu Dana Rosu Buna ziua, Am rugamintea la dumneavostra de a-mi furniza cateva informatii in ceea ce priveste detasarea salariatilor de la o societate la alta. Ma ... (vezi toată discuția)
Despre detasarea angajatului, sporuri si avantaje Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! De curand am fost detasat de la o institutie de stat la alta instituie de stat, mai exact la un nivel superior. Am citit \"legea detasarii\", am ... (vezi toată discuția)