avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate daniel_dan

Activitate daniel_dan

Spatiul este proprietatea magazinului.
Reclamatia poate fi facuta cu numele meu sau va trebui sa vin cu proprietarul apartamentului sa realizeze reclamatia?

Multumesc,
Buna ziua,
incepand cu 6 dimineata sunt taiate bucatile de carne/oase cu toporul, zgomotul produs se propaga pe structura blocului, iar eu la etajul 2 resimt ca si cum ar da cu mingea in perete sau cu un ciocan de guma, fiind foarte enervant, tinand deja de 3 saptamani si fara sansa sa inceteze.

Am vb cu proprietarul magazinului, care zambind mi-a spus: poti sa te duci tu la OPC si unde vrei, ca am picioarele mesei izolate(nu mai stiu cum a zis exact) si nu depasesc numarul de decibeli. Tu esti singurul care se plange, asa ca hai am treaba.

Vecinii sunt nemultumiti, avand aceasta problema si cu mai mult timp in urma, "dar n-avem ce sa facem pentru ca are multe magazine, bani, si ce sa facem, ne-am obijnuit asa".

Ce ma sfatuiti sa fac? aici locuiesc cu chirie de aprox. 6 luni, proprietarul nedorind sa realizam un contract la circa financiara ci doar cel imobiliar.

Multumesc.
Răspuns la discuția Nerespectare contract
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile oferite, servciile prestate le consider a depasi avansul pe care l-a oferit si pe care il cere in intregime.
Buna ziua,

Am incheiat in urma cu aprox 8 luni un contract de prestare servicii, prin care firma pe care o reprezint se obliga sa realizeze un site web in termen de 3-5 sapt, cu materialele furnizate de catre client, in timpul mentionat. Zilele acestea, aprox dupa 8 luni, am primit citatie ca voi fi dat in judecata deoarece nu am respectat termenul de realizare. Am luat mailurile la rand, iar unele dintre ele arata ca dupa 2 luni de la semnarea contractului clientul meu mai are de lucru la informatii, pleaca in concediu, sau are mana rupta si nu poate scrie. Exista 3 variante de site-uri, insa site-ul propriu zis nu a fost finalizat. Clientul cere avansul inapoi sau va actiona in instanta pe 10 septembrie 2009. Cum trebuie sa procedez?

Multumesc,
Buna ziua,

1. Am realizat un portal informativ-educational, acesta s-a dezvoltat destul demult. Cum sa procedez pentru a-mi proteja munca investita?
Informatiile pe site sunt in parte munca proprie in decursul facultatii si dupa, cat si articole realizate de catre colegi din timpul facultatii. Totodata pe site sunt si informatii text, paragrafe din carti, pentru care am specificat autor/editura asemanator unei bibligrafii, insa nu am nici-un acord scris sau verbal, si nici nu pot delimita strict in cadrul unui articol care paragraf apartine unui titlu/autor si care este este rodul cunostintelor proprii, la fel si in cadrul informatiilor scrise de colegi, unele dintre ele fiind in fapt lucrari de licenta . Am dreptul de a scrie un pasaj dintr-o carte fara a cere acord de la autor/editura? si in ce conditii.

2. Pentru domeniu, acesta este unul extern, iar factura este pe persoana fizica. Este suficienta factura pentru a avea drepturile asupra site-ului?

3. Cum pot lega continutul informational de domeniu?

Va multumesc pentru timpul acordat!