avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate adrianawentworth

Activitate adrianawentworth

Am vandut 6 m din pivnita (proprietate comuna), vecinului meu (din curtea comuna), iar acesta din urma cere in instanta sa i se acorde 9 m din curte, din partea mea!, invocand faptul ca avand, zice el: "constructie "mai mare are dreptul la mai mult in curte; dar pivnita nu este constructie , ci suprafata desfasurata, constructia fiind amprenta de la sol. Adica daca eu imi fac inca 3 etaje la casa iau toata curtea??? Spuneti-mi va rog cum as putea sa-i demonstrez judecatorului ca nu e drept ceea ce cere stimabilul vecin? Sau chiar este dreptul sau??? Va multumesc pt. ajutor!!!
Va rog frumos daca imi poate cineva spune unde sa caut detalii despre servitutea de trecere, limite exacte: este vorba despre o curte comuna cu intrare comuna, dar nu e intrare auto si unul din coproprietari o foloseste ca intrare auto si mai ca freaca cu oglinda masinii casa vecina, ca sa poata ajunge la garajul din curte...asa ceva trebuie ''atacat'' cumva pe baza unui articol de lege! va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția ordonanta
MULTUMESC MULT.
Discuție ordonanta
va rog sa imi spuneti DE CAND isi produce efectele o ordonanta de punere a unui sechestru asigurator intr-un proces penal? de la pronuntare sau punere in aplicare? multumesc