avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate gikgika

Activitate gikgika

Răspuns la discuția M-au trimis in somaj
Dar in perioada in care eu sunt in somaj poate angaja alta persoana pe postul meu? multumesc
Sunt angajata la o firma din 2003.Invocand motivul crizei financiare din 4 angajati au hotarat sa trimita 2 in somaj. Ne pot chema innapoi la munca tot pe noi si daca da, vor primi vreun ajutor din partea statului pt faptul ca ne angajeaza din somaj? Va multumesc
Răspuns la discuția carnetul de munca
va multumesc
Răspuns la discuția carnetul de munca
In acest caz se modifica slariul?Acesta fiind in carnetul de munca 600lei. Va multumesc pentru raspuns.
Din 01.10.2003 sunt angajata la o societate ca vanzator, dar in carnetul de munca muncitor necalificat.Pe 19.03.2004 am fost calificata in meseria de vanzator printr-un curs de calificare la A.J.O.F.M./A.M.O.F.M., doar ca eu si in ziua de azi in carnetul de munca sunt muncitor necalificat, la aceeasi societate. Ce e de facut in situatia de fata? Se poate corecta in carnetul de munca din urma?
Răspuns la discuția majorarea pensiei alimentare
multumesc
Răspuns la discuția majorarea pensiei alimentare
se recalculeaza si din urma?
buna seara. As dori sa stiu cum se procedeaza pt majorarea pensiei alimentere pe care fostul sot ar trebui sa o plateasca pt un minor, aceasta fiind stabilita prin hotarare judecatoreasca, odata cu divortul, la data de 14.04.2005 in cuantum de 75 ron, raportata la salariul minim pe economie de atunci. In momentul de fata salariul minim s-a dublat. Daca el lucreaza in strainatate, dar nu-i pot dovedi veniturile pensia se va calcula tot la salariul minim pe economie? Se va calcula si din urma sau din momentul in care se deschide actiunea? As dori un model de cerere pt majorarea pensiei alimentare. Va multumesc.