Va rog sa ma ajutati si pe mine referitor la urmatoare problema.
In momentul de fata sunt angajata cu norma intreaga 8 ore/zi, cu un salariu raportat la criza economica....:(
Sunt insarcinata in 5 luni si ma gandeam sa propun angajatorului o modificare la actualul contract de munca, un act aditional prin care sa reduc durata de munca la 4 ore/zi.
In acelasi timp as vrea sa stiu daca pot incheia un al 2-lea contract de prestari servicii - sau ceva asemanator (ca pers. fizica), cu norma tot de 4
ore/zi?
Care sunt "pasii" legali ce trebuiesc urmati pentru ca si cel de-al 2-lea contract sa fie recunoscut de ITM si pentru a se lua in calcul venitul la calcularea indemnizatiei de crestere copil??
Imi va afecta modificare contractului actual dreptul la concediu?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoare situatie:
- am o vechime la actualul loc de munca de 6 luni si sunt insarcinata in 5 saptamani.Ceea ce doresc sa stiu este daca voi putea beneficia de indemnizatia de crestere copil.
Va rog sa imi oferiti si mie cateva informatii referitoare la incetarea contractului de munca drept urmare a crizei economice, mai exact incetarea contractului in conditiile in care am incheiat un ctr pe perioada determinata,iar decizia de incetare a ctr meu avenit in acest interval
vreau sa stiu daca pot beneficia de somaj in conditiile in care inainte de inceperea acestui ctr am avut o perioada de 2 luni de pauza
va multumesc