avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters76710

Activitate ContSters76710

Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
:vishenka:La multi ani,Magda!
[ link extern ]
Imi plac ideile regasite in cele scrise de fiecare....
Adevarul nu este absolut,pana la urma.Iubim fiecare in felul nostru,avem propiile trairi si experiente.
Unii ati spus ca este posibil doi in unu:)
Poate ca aceasta este drama....de a fi nefericit,de a nu gasi o persoana alaturi de care sa te simti implinit(implinita).
Magda Staicu a scris atat de frumos despre etapele vietii(romantice)si are atat de multa dreptate...
Imi doresc un singur lucru...daca voi ajunge o babuta de 80,90 de ani :))sa am macar o multumire:aceea ca am stiut sa iubesc si sa transmit acest lucru.
Renuntam la destule in viata,macar in privinta asta sa fie altfel.
:stunned:Cred ca am depasit tema...
[ link extern ] #!
:)
Răspuns la discuția rca
Comisionul agentului de asigurari nu are nicio legatura.:)cu atat mai putin procentele.
Fostului proprietar i se returneaza (la cerere)diferenta de prima.
Exista posibilitatea continuitatii politei atunci cand utilizatorul(contract leasing)devine proprietar.Este singurul caz pe care il cunosc.
Cred ca iubirea este indivizibila.Poate fi confundata cu obsesia,atractia fizica...necesitatea, ajunge uneori un "trofeu"...
De fapt,cati ajung sa o cunoasca?
Am scris ca este indivizibila,adica o persoana nu o poate "imprastia"altor doua,trei...
Este iubire atunci cand doua persoane si-o daruiesc reciproc,cand simt ca au totul...nemaidorind nimic.
Multi nu vor fi de acord cu mine,dar gandesc ca este iubire doar atunci cand exista reciprocitate.In lipsa ei...este doar un chin.E nevoie de doi pentru iubire.
Doua iubiri romantice? Nu,in materie de iubire...vrei sa fie langa tine acea persoana.
Poti sa te pacalesti...cu inlocuitor de cafea(spre exemplu)dar sa inlocuiesti in iubire varianta 1 cu varianta 2....credeti ca ofera satisfactie sufleteasca?




Din cate inteleg,aveti o asigurare de viata.Pensia facultativa este altceva,o prima deosebire intre o asigurare de viata si o pensie facultativa este aceea ca,in cazul pensiei facultative nu exista suma asigurata in caz de deces.
Este adevarat,unii asiguratori au venit cu oferte(la acel moment nu era reforma pensiilor!)in ideea in care oamenii erau preocupati de pensie(pensie insuficienta de la stat).
O persoana care contribuie la fondul de pensii nu are posibilitatea sa renunte la contract,in sensul de a-si recupera banii(nu,contributia ramane blocata pana la varsta pensionarii!).
Aveti un contract de asigurare de viata.Poate fi de investitie sau de acumulare.In cazul investitiei,valoarea contului este determinata de evolutia programelor de investitie.Garantata este suma asigurata in caz de deces.Daca este un contract cu acumulare,exista si o suma garantata la final de contract.
Persoanele care se retrag in conditiile in care au un contract pe 20 de ani,spre exemplu,nu ar trebui sa fie surprinse.Trebuie citite conditiile contractuale.

Răspuns la discuția VÂNZARE CONDITIONATA
Dupa parerea mea,nici nu conteaza "pachetul".Sa fim seriosi! Cata lipsa de consideratie exista pentru client,cand vorbim despre generare automata?:(
Aici vorbim despre un pescar...un asigurator are oferte pentru produse,functie de necesitatile clientului.
Intermediarul in asigurari are obligatii de diligenta.Nici nu se poate altfel,clientul incheie un contract dar exista riscul de neplata,de reziliere.
Exista exceptie, spre exemplu,la asigurarile de viata.Dar e clar stipulat in contractul de mandat,daca clientul renunta la contract in primii ani(2,de regula)returnezi o parte din comisionul primit.Nu insist pe fundamentarea asiguratorului...
In cazul asigurarilor de bunuri,nu e posibil asa ceva.Asiguratorul nu returneaza o suma de bani clientului...polita este suspendata,reziliata...
Ca intermediar(indiferent sub ce forma)ai obligatii de respectat.
Daca un asigurator afirma ca ai obligatia de rezultat(clientul sa nu denunte sau rezilieze polita) atunci are probleme serioase,se plaseaza in afara legislatiei.



Răspuns la discuția acte auto
Inspectia tehnica periodica priveste masina.Daca se schimba proprietarul masinii,valabilitatea acesteia ramane neschimbata.
Răspuns la discuția asigurare
Aveti doua contracte:cel de credit si cel de asigurare(il aveati,de fapt).
Nu trebuie sa platiti retroactiv.Pentru perioada in care nu ati platit,nu exista risc asigurat.La acest moment,nu se poate pretinde prima de asigurare pentru o perioada imposibil de asigurat.
Incheiati o alta asigurare si prima de asigurare este aferenta perioadei acoperite.
Răspuns la discuția avarie masina
Nu este nevoie sa mergeti la notar.
Ulterior,asiguratorul se poate indrepta impotriva Asociatiei de Proprietari daca pot demonstra ca bucata de tencuiala s-a desprins din cauza neintretinerii cladirii.
Altfel,nu inteleg de ce nu sunt suficiente cele doua declaratii.