avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate Bibike

Activitate Bibike

Răspuns la discuția declaratia 392B
Din jurnal de cumparari, defalcati furnizorii care au codul fiscal cu RO, deci sunt platitori de TVA. Din suma totala deduceti TVA-ul si inscrieti valorile la V Achizitii rand 1( deci valoare+TVA=total achizitii de la furnizori platitori de TVA.)
Diferenta reprezinta achizitiile de la furnizorii neplatitori de TVA, si-i inscrieti la randul 2.
Prin urmare, randul 1 (valoare+TVA) + randul 2 trebuie sa va dea total achizitii.
Spor la treaba!

Buna ziua tuturor!
As dori sa aflu care sunt anexele la bilant pentru:
-forma prescurtata
-forma simplificata
Am intocmit bilantul in forma prescurtata si la validare mi se cere sa atasez o multime de anexe scanate. Am auzit ca pentru forma simplificata, in afara de F10, F20, F30 si F40 este de ajuns numai raportul administratorului. Sunt un SRL micut, mai mult ma chinuiesc cu declaratii, situatii financiare decat cu activitatea in sine. V-as ruga sa-mi sugerati cum sa fac sa nu ma mai complic.
Va multumesc anticipat.

Răspuns la discuția Declaratia 101
Am impresia ca imi iese asa pentru ca am impozit de recuperat ( rd. 49). In primele 2 trimestre am avut impozit pe profit mai mare decat pe tot anul, deci rd. 46 - impozit pe profit declarat prin D100 este mai mare decat impozitul anual (rd.44). Orice fac, cu oricare varianta, imi iese la scadenta 25.01.2012. La ultima varianta a declaratiei nici nu se poate bifa in casuta cu inchiderea exercitiului financiar. Sunt epuizata, nu mai stiu ce sa fac...
Răspuns la discuția Declaratia 101
Multumesc mult pentru promptitudine!
Nu am depus D100 pe trim IV, am incercat toate variantele de declaratii si-mi apare scadenta 25.01.2012. Incerc luni sa depun asa cum este, sa vedem ce se intampla...
O zi buna!
Discuție Declaratia 101
Buna ziua,
Stie cineva care este termenul de depunere a declaratiei 101 in situatia in care impozitul anual este mai mic decat cel declarat in D100? Stiam ca scadenta este de 25.02.2012, apoi s-a modificat in 25.03.2012, iar programul D101 imi genereaza 25.01.2012.
Mentionez inca odata ca sunt in situatia in care am de recuperat impozit pe profit...
Răspuns la discuția conditionare orar de lucru ???
Nu exista o asemenea prevedere.
Sigur ca da! Si eu sunt in aceeasi situatie.
Răspuns la discuția declaratie 112 nedepunere online
Sigur ca da: in oricare zi, la orice ora!
Răspuns la discuția d112 - prin posta?
Puteti s-o trimiteti si prin posta, dar inca se mai primesc si la ghiseu. Tacit, se mai aproba depunerea la ghiseu pana la sfarsitul anului. Doar sa aveti grija sa nu depasiti limita de 25 ale lunii. Eu pana la sfarsitul lui 2011 am de gand s-a depun in continuare la ghiseu. Dupa parerea mea, daca este obligatorie semnatura digitala, ar trebui sa fie gratuita!
Bafta multa! #-o

Răspuns la discuția declaratie 112 nedepunere online
Inca se mai primesc si la ghiseu. Tacit, se mai aproba depunerea la ghiseu pana la sfarsitul anului. Doar sa aveti grija sa nu depasiti limita de 25 ale lunii. Multa bafta!