avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate marius.81ymc

Activitate marius.81ymc

Buna ziua, sunt un proprietar dintr-un orasel din apropierea Pitesti-ului. Am o nelamurire in legatura cu indemnizatia administratorului si a cheltuielilor facturate de acesta. In primul rand vreau sa va precizez ca acest administrator nu face dovada cheltuielilor prin copie a facturi de utilitati primita pe asociatie. Ca sa mai micsorez costul intretineri, sa nu mai platesc pierderi nejustificate si sa am siguranta ca nu sunt debransat chiar daca sunt la zi, am facut contract direct cu firmele de utilitati (apa, gunoi). Nelamurire mea este daca acest administrator mai are voie sa-mi perceapa acelasi tarif de indemnizatie /persoana, acestuia ne ramanandu-i decat sa calculeza factura de elergie electrica (iluminatul scarii). Precizez ca nu toate persoanele din imobil au contract individual.
Va multumesc anticipat!
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI !
un mic bugetar a scris:

Buna dimineta.
Sambata am fost la banca pentru a vedea "ce" si "cum".Ulterior am cerut AA.Ni s-a spus ca nu este gata #-o si ne-a dat un draft.Am facut o cerere in care am spus ca am solicitat AA dar nu ni s-a inmanat iar nesemnarea lui NU inseamna acceptare tacita din partea noastra, vina fiind a bancii ca nu si-a facut treaba in timp.Am procedat corect?Ce as mai putea face de acum incolo?
Multumesc!

Asa am procedat si eu , dupa care dupa 2 zile m-am trezit cu un telefon din parte banci ca a sosit actul aditional.
am mers la banca , am luat actul aditional acasa si am inceput sa-l studiez impreuna cu contractul vechi si OUG 50. Am descoperit ca toate comisioanele care trebuiau eliminate au fost insumate si adaugate la marja banci. Am facut o cerere de refuz a semnari Actului aditional in 2 ex. si am mers la banca pentru a lua numar de inregistrare. Acum astept cele 30 de zile in care sunt obligati sa-mi dea un raspuns dupa care voi merge la OPC. Marja fixa mi-au marit-o in urma cu 2 luni, probabil credeau ca nu observ, sper ca acei banuti mi vor da inapoi, nu-i o suma mare dar nu merita nici un leu in plus la cate mi-au facut si la ce impresie au despre clienti.
Buna ziua.
Aceeasi problema o am si eu, initial aveam o marja de 5.78 care este specificata in contractul de credit, acum in Actul aditional am o marja de 7.57pentru care nu am semnat nimic. Maine duc o hartie la Banca prin care le cer ca marja sa ramana cea stabilita initial semnata si acceptata de ambele parti (Banca, imprumutat).
Sunt curios daca accepta cele cerute de mine sau iar incep cu texte ca "daca nu imi convine forma Actului aditional sa rambursez creditul" cum incepusera alta data.
De data asta m-am pregatit si conform Art 41 alin. (4) In cazul in care consumatorul nu accepta noile conditii, creditorul nu are dreptul de a penaliza consumatorul sau de a declara creditul scadent.
Astazi pe la orele 16 am primit si eu o copie a actului aditional nestampilat, impreuna cu instiintarea care trebuia trimisa prin posta cu data de 02.09.2010 (care mi-a imprimat-o atunci) si un grafic de rambursare, pe care le-am luat acasa sa le studiez.maine ne fiind o zi lucratoare trebuie sa astept pana luni, dar din cate am inteles este cam tarziu. acum doua zile am facut o instiintare catre banca ca nu am primit actul aditional si am obtinut si un numar de inregistrare. credeti ca mai pot face ceva ca sa refuz actul aditional, nu am semnat nimic la banca ca am primit actul aditional si mai am si hartia cu numar de inregistrare cu care pot demonstra ca nu am primit nimic pana pe 15.09.2010. Din cate am inteles din OUG 50/2010 am 15 zile de ragaz pentru "consultari familiale", mai sunt valabile si-n cazul meu?
Sotiei mele i-sa terminat perioada de plata a somajului in data de 2 decembrie iar cartea de munca i-sa inchis de catre ITM cu data de 14 decembrie 2009. Daca s-ar angaja in luna ianuarie 2010, poate beneficia de indemnizatie crestere copil prin luna august-septembrie 2010?
Multumesc anticipat
Va multumesc. Ce sanctiuni poate primi functionarul public in aceasta situatie?
Cum va pot trimite raspunsul in format Jpg al celor de la ANFP pentru a intelege mai bine situatia. Va multumesc
Buna ziua. Cum pot demonstra incopatibilitatea unui functionar public din primarie, daca termenul conform HG 1344/2007 art.9 alin.1, de un an si 6 luni este depasit. Mentionez ca aceasta persoana publica este in primarie din anul 2005, la departamentul urbanism, dar detine si o autorizatie de a efectua masuratori cadastrale din anul 2001. Aceasta autorizatie este data de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. In anul 2007 aceasta persoana a executat masuratori cadastrale folosind parafa si semnatura in interes personal, in afara atributiilor de serviciu.
Va multumesc anticipat.