un mic bugetar a scris:
Buna dimineta.
Sambata am fost la banca pentru a vedea "ce" si "cum".Ulterior am cerut AA.Ni s-a spus ca nu este gata #-o si ne-a dat un draft.Am facut o cerere in care am spus ca am solicitat AA dar nu ni s-a inmanat iar nesemnarea lui NU inseamna acceptare tacita din partea noastra, vina fiind a bancii ca nu si-a facut treaba in timp.Am procedat corect?Ce as mai putea face de acum incolo?
Multumesc!
Asa am procedat si eu , dupa care dupa 2 zile m-am trezit cu un telefon din parte banci ca a sosit actul aditional.
am mers la banca , am luat actul aditional acasa si am inceput sa-l studiez impreuna cu contractul vechi si OUG 50. Am descoperit ca toate comisioanele care trebuiau eliminate au fost insumate si adaugate la marja banci. Am facut o cerere de refuz a semnari Actului aditional in 2 ex. si am mers la banca pentru a lua numar de inregistrare. Acum astept cele 30 de zile in care sunt obligati sa-mi dea un raspuns dupa care voi merge la OPC. Marja fixa mi-au marit-o in urma cu 2 luni, probabil credeau ca nu observ, sper ca acei banuti mi vor da inapoi, nu-i o suma mare dar nu merita nici un leu in plus la cate mi-au facut si la ce impresie au despre clienti.