avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters76877

Activitate ContSters76877

Buna seara! In cazul veteranilor de razboi trebuie platit impozit pe locuinta si pentru terenuri agricole? Pana acum bunicul meu nu trebuia sa plateasca. S-a schimbat legislatia sau cei de la primarie au gresit?
Daca se poate, va rog sa specificati legea respectiva.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția neacordarea primei de nastere
Va multumesc!:)
Răspuns la discuția neacordarea primei de nastere
Va multumesc pentru raspunsuri!
Aveti cumva sugestie cum sa aflu cat este salariul mediu pe unitate? Pt. ca cei de la spital mi-au zis ca am dreptul la salariul meu de baza, desi legea scrie altfel.
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Am nascut in august 2008. Am depus cerere pentru prima de nastere in septembrie 2008 la registratura spitalului in care lucrez. Pana acum nu am primit decat raspuns verbal. Mi s-a comunicat ca intr-adevar am dreptul la prima =D>. Partea amara vine abia dupa aceea. in fiecare luna s-a gasit cate-o explicatie de ce nu pot primi atunci banii. Totul numai verbal. Zilele trecite m-am dus iar sa ma interesez. Surpriza!!! Raspunsul suna altfel: unitatea respectiva nu a acordat pana acum nimanui aceasta prima, deci nu voi primi nici eu. Mentionez ca nu am primit in scris nici un fel de explicatie sau raspuns la cererea mea.
Ajutati-ma va rog cu un sfat: cum sa obtin dupa aproape 6 luni de la nastere acel salariu?
Răspuns la discuția indemnizatie copil
Va multumesc pentru informatii!
Bună seara! Sunt mămica inui copil de 5 luni. În decembrie am depus actele pentru indemnizaţie. Aşi avea două înrebări: Dacă mă întorc la servici, soţul meu poate beneficia de indemnizaţie? Menţionez că a lucrat 12 luni anterior naşterii copilului. A doua întrebare: în această lună toţi angajaţii firmei unde lucrează soţul sunt în concediu fără plată. Acest lucru are importanţă din punct de vedere al obţinerii indemnizaţiei? (Soţul meu nu a semnat nici o cerere pentru concediu fără plată. Nici nu ştiu dacă este legal aşa.)