avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Activitate lylyanyta

Activitate lylyanyta

Răspuns la discuția In somaj dupa CCC
As mai vrea sa stiu cu ce articol trebuie sa inceteze raportul de munca pentru a beneficia de somaj.
Răspuns la discuția In somaj dupa CCC
Ma indoiesc sincer ca va dori sa ma pastreze pe post deoarece este foarte suparat pe mine avand dreptate intr-un fel dar eu vroiam sa stiu daca in cazul in care nu va dori ca eu sa revin la munca si nici sa ma lase sa intru in somaj ce pot eu face pt. a-l determina sa ma lase sa intru in somaj. Vreau sa stiu daca completarea acelei adeverinte pt. somaj cu perioada lucrata la dansul ramane doar la vrerea dansului sau il pot eu obliga in vreun fel (ma refer la vreo lege).
Va multumesc.
In cateva zile se termina concediul de crestere copil pana la 3 ani. As vrea sa ma ajutati spunandu-mi ce trebuie facut pentru a intra in somaj cu mentiunea ca patronul meu nu este de acord. Ce acte trebuie sa duc eu angajatorului la terminarea ccm-ului? Mentionez ca am 8 ani vechime in camplu muncii.
In luna ianuarie voi termina concediul de crestere a copilului si as dori sa beneficiez de somaj dar pot beneficia de somaj daca sunt la facultate?
Mentionez ca facultatea este privata si nu de stat.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Explicatie pt. a intra in somaj
Am luat in calcul si concediul de crestere copil cand am spus ca am 8 ani de vechime pe cartea de munca fara intrerupere.
Răspuns la discuția Explicatie pt. a intra in somaj
Problema concedierii s-a pus inca de la aflarea vestii ca sunt insarcinata dar norocul meu a fost ca am si eu, ca mama, o lege care m-a protejat. Angajatorul meu mi-a sugerat ca eu sa imi dau demisia si am vrut sa stiu ca sa fac pentru a putea beneficia de somaj.Acum m-am lamurit. Va multumesc.
In ianuarie imi inceteaza concediul de crestere copil si as vrea sa ma ajutati si pe mine spunandu-mi ce am eu de facut pentru a intra in somaj si de ce perioada de somaj beneficiez daca vechimea mea in munca este de 8 ani.
Daca imi dau eu demisia mai beneficiez de somaj?
Va multumesc.