avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de somaj daca sunt la facultate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de somaj daca sunt la facultate (privata)?

In luna ianuarie voi termina concediul de crestere a copilului si as dori sa beneficiez de somaj dar pot beneficia de somaj daca sunt la facultate?
Mentionez ca facultatea este privata si nu de stat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:08, 4 Noiembrie 2009
Daca ati intrat in concediu de crestere a copilului pe baza unui contract de munca, sigur ca puteti beneficia de jomaj. Nu are nici o legatura faptul ca sunteti acum studenta, cu ajutorul de somaj. Acesta se acorda in urma muncii si a contributiilor salariatului si angajatorului la fondul de somaj. Si din moment ce ati indeplinit conditiile sa fiti acum in concediu de crestere a copilului, indepliniti si conditiile de a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil evelina84 evelina84 Buna ziua! Sunt in concediu pentru cresterea copilului si, intre timp, firma la care lucram a intrat in faliment. Dupa primul an de concediu, m-am inscris la o ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? an_na123 an_na123 buna ziua Am absolvit o facultate de stat la ID cu licenta in iunie 2011. Am nascut la sfarsitul lui august si acum sunt inscrisa la o facultate particulara ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)