avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters7705

Activitate ContSters7705

Va multumesc pentru indrumari !!!
Buna ziua . Am pe rol actiune de incetarea platii pensiei de intretinere catre fiica mea , care in august 2008 s-a casatorit (in Constanta )acolo unde era (sper sa mai fie) si studenta .Desi nu am participat la infatisari (cerusem judecarea in lipsa ),desi nu mi-a fost comunicata cererea instantei de a prezenta acte doveditoare privind starea civila a fiicei mele,instanta a suspendat procesul . Problema este ca nu mai am o relatie de familie cu ea si nu cunosc mai multe date.Am crezut ca din oficiu instanta solicita la starea civila Constanta documentele despre care facem referire fiindca la solicitarea mea se da curs actiunii numai daca fiica mea este de acord.Daca ma puteti indruma va multumesc !
Răspuns la discuția restructurare post
Multumec mult ELIS pentru raspunsul dat cu promptitudine.
Am o afacere cu patru locuri de munca pe care sunt cinci angajate.Sunt mai multe angajate decat locurile de munca pentru ca am dorit sa le asigur drepturile legale privind liberele.
Situatie de criza in care am intrat imi limiteaza posibilitatea de a plati si a asigura libere la cinci persoane, fiind nevoie sa ma implic direct in activitate.Am hotarat sa dau la somj o angajata insa ea mi-a inmanat o adeverinta medicala din care reiese ca este insarcinata in 14 saptamani.
Pot sa continui restructurare fara sa am probleme?
-Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj de 12 ani cu parintele decedat si locuieste in imobilul dobandit de decedat dintr-o casatorie anterioara din care provin si copii mostenitori.
-In ce conditii nu se mai acorda pensie alimentara (casatorie;varsata etc.)?
Mi-au fost confiscate 26 perechi de pantofi sport care au insemne asemanatoare pantofilor sport PUMA .In urma demersului organului( MI. economic),sunt in faza premergatoare audierii privind achizitionarea acestor pantofi.Mentionez ca achizitia am facut-o cu acte in regula din targul NIRO (BUCURESTI),pantofii sunt inscriptionati in limba chineza,nu am avut la cunostinta ca au si insemne ale firmei PUMA.
Daca puteti sa ma indrumati privind solutionarea acestei probleme,fara a plati daune firmei PUMA ,sau fata de dosarul instrumentat de MI, va multumesc anticipat.
sunt interesat daca salariile compensatorii, intra sub incidenta calcului la pensiile alimentare;daca nu, din ce motiv?; va multumesc!!!!
rog ajutor avizat!!! locuiesc,la etajul unu,dintr-un imobil cu ascensor;ascensorul (din constructie)este prevazut sa opreasca "intre etaje",incepand cu etajul 1,5:2,5...etc.;pentru ca nu-l utilizez(mi-ar lua mai mult timp s-al utilizez )urc/cobor pe scari;comitetul de bloc a hotarat ca, in baza regulamentului asociatiilor de proprietari,sa achit cota parte din toate cheltuielile efectuate pentru ascensor,ca facand parte din bunurile condominiului;exista un paragraf de lege cara sa-mi dea dreptate in aceasta problema? va multumesc anticipat. vlad.
rog ajutor avizat!!! locuiesc,la etajul unu,dintr-un imobil cu ascensor;ascensorul (din constructie)este prevazut sa opreasca "intre etaje",incepand cu etajul 1,5:2,5...etc.;pentru ca nu-l utilizez(mi-ar lua mai mult timp s-al utilizez )urc/cobor pe scari;comitetul de bloc a hotarat ca, in baza regulamentului asociatiilor de proprietari,sa achit cota parte din toate cheltuielile efectuate pentru ascensor,ca facand parte din bunurile condominiului;exista un paragraf de lege cara sa-mi dea dreptate in aceasta problema? va multumesc anticipat. vlad.