avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare a comitetului de bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare a comitetului de bloc

rog ajutor avizat!!! locuiesc,la etajul unu,dintr-un imobil cu ascensor;ascensorul (din constructie)este prevazut sa opreasca "intre etaje",incepand cu etajul 1,5:2,5...etc.;pentru ca nu-l utilizez(mi-ar lua mai mult timp s-al utilizez )urc/cobor pe scari;comitetul de bloc a hotarat ca, in baza regulamentului asociatiilor de proprietari,sa achit cota parte din toate cheltuielile efectuate pentru ascensor,ca facand parte din bunurile condominiului;exista un paragraf de lege cara sa-mi dea dreptate in aceasta problema? va multumesc anticipat. vlad.
Cel mai recent răspuns: avo_ema , utilizator 22:31, 20 Noiembrie 2005
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare a comitetului de bloc ContSters7705 ContSters7705 rog ajutor avizat!!! locuiesc,la etajul unu,dintr-un imobil cu ascensor;ascensorul (din constructie)este prevazut sa opreasca "intre etaje",incepand cu etajul ... (vezi toată discuția)
Bun comun liftul de pe casa scarii florinfane florinfane Buna ziua ma numesc Florin Chelea si locuiesc ca multi alti romani la parterul unui bloc turn cu 10 nivele . Intrebare cum pot sa scap de plata liftului la ... (vezi toată discuția)
Spatiile comerciale de la parterul blocurilor trebuie sa plateasca la fel ca orice proprietar de apartament din acel bloc ? Stoian Adrian2001 Stoian Adrian2001 Spatiile comerciale aflate la parterul unui bloc de 7 etaje trebuiesc sa fie inclusi in asociatia de proprietari, trebuie sa participe si ei la cheltuielile ... (vezi toată discuția)