Mi-au fost confiscate 26 perechi de pantofi sport care au insemne asemanatoare pantofilor sport PUMA .In urma demersului organului( MI. economic),sunt in faza premergatoare audierii privind achizitionarea acestor pantofi.Mentionez ca achizitia am facut-o cu acte in regula din targul NIRO (BUCURESTI),pantofii sunt inscriptionati in limba chineza,nu am avut la cunostinta ca au si insemne ale firmei PUMA.
Daca puteti sa ma indrumati privind solutionarea acestei probleme,fara a plati daune firmei PUMA ,sau fata de dosarul instrumentat de MI, va multumesc anticipat.
Referitor la daune catre firma Puma-se ia in considerare plata daunelor daca firma Puma se constitutie parte vatamata in cadrul unui proces.
In cadrul audierilor este foarte importanta modul de stabilre a incadrarii juridice a faptei.D-voastra scrieti ca nu ati cunoscut ca erau insemnele firmei Puma.Organele de cercetare trebuie sa dovedeasca ca insemnele sunt similare cu insemnele firmei Puma(trebuie intrunite an.conditii) si ca d-voastra cunosteati ca insemnele in chineza reprezinta firma puma.Depinde si daca se face trimitere la firma Puma in factura sau in contractul de vanzare-cumparare.