ai dreptate,dar situatia tot incurcata este.dovada expira luni.victima mai are de facut ceva investigatii sa vada exact ce are.cand termina o sa stiu si eu unde ma incadrez..peste 60,sau sub 60 de zile.politia asteapta probabil certificatul medico legal ca sa vada unde ma incadreaza si cu ce propunere il vor trimite la procuror.deci probabil nu imi ramane decat sa astept,si nu am dacat o sapt.pana la expirarea dovezii..
nici nu mai stiu unde este.dupa accident,la udriste politistul mi-a spus ca trebuie sa ajung la parchet sa prelungesc dovada.cat sta de obicei un dosar la politie inainte sa fie trimis la parchet?
cererea nu ajunge la procuror fara audienta? trebuie inmanata personal ? chestia e ca eu nu stiu cine este procurorul.nu am decat un nr. de dosar pe dovada de 15 zile de la politie
am colaborat cu firma in calitate de pfa si aceasta mai are de platit contravaloare prestarii serviiciilor din ultima luna de colaborare.am inteles ca ii pot da in judecata(somatie de plata).cat costa un avocat ptr asa ceva?exista posibilitatea unui avocat din oficiu?
firma urmeaza sa intre in faliment....cum e cu solicitare in instanta ptr inscrierea in tabelul creantelor?
o.k deci am posiblitatea sa ma adresez instantei,dar...nu e cam mult si dificil ptr doar 2000ron?probabil am nevoie de un avocat care costa nu?
si poate mai apar si cheltuieli colaterale...timp pierdut...se merita oare ?
salut,sunt PFA si imi platesc taxele...pensie, asigurare sanatate,..online.Intrebarea este ..cum pot sa justific la Casa de Pensii sau la ITM ca eu am platit sumele respective in fiecare luna?Ca sa conteze la vechime.Specific ca platesc online de vreo 2 ani.
Salut,am o intrebare ca toti ceilalti.Am lucrat cu contract colaborare(PFA) cu o firma.Acestia, datorita nerentabilitatii pe piata ne-au dat afara pe majoritatea angajatilor(firma urmand sa intre in faliment).Cei cu contract de munca au fost fortati sa isi depuna demisiile iar cei cu PFA,cum e cazul meu au primit notificari prin posta privind incetarea colaborarii.Problema e simpla.Am primit notificarea dupa vreo 3 saptamani din momentul in care nu am mai mers la firma,si notificare cu pricina avea data incetarii colaborarii cand inca mai lucram la ei.Nu exista un preaviz sau ceva de genul acesta?
A doua problema.In notificare se specifica ca firma isi va plati obligatiile la zi in momentul incetarii colaborarii.Nici dupa 2 luni nu am primit nici macar ultimul salariu.As dori sa stiu ce am de facut in aceasta situatie.Multumesc anticipat