avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare contravloare prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare contravloare prestari servicii

am colaborat cu firma in calitate de pfa si aceasta mai are de platit contravaloare prestarii serviiciilor din ultima luna de colaborare.am inteles ca ii pot da in judecata(somatie de plata).cat costa un avocat ptr asa ceva?exista posibilitatea unui avocat din oficiu?
firma urmeaza sa intre in faliment....cum e cu solicitare in instanta ptr inscrierea in tabelul creantelor?
puteti incerca calea somatiei de plata daca aveti o creanta mai mica de 10.000 de lei, asta daca nu s-a deschis deja procedura insolventei. daca s-a deschis trebuie sa va inscrieti la masa credala. avocat din oficiu primiti numai daca faceti dovada ca aveti venituri foarte mici.. fiind pfa ma indoiesc ca aveti sanse.
onorariul avocatului depinde foarte mult de complexitatea spetei, de natura intereselor din cauza, de sumele de bani de recuperat, etc.
cel mai bine e sa consultati direct un avocat si sa ii prezentati actele. astfel va putea stabili si onorariul
mult succes!

Av. Watkins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare vs faliment Monica H. Monica H. speta e cam asa: in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor. Intre timp, impotriva firmei debitoare a ... (vezi toată discuția)
Somatie plata - insolvabilitate ! stelutaalistar stelutaalistar Am de recuperat o creanta de la o societate comerciala . Am introdus actiune in instanta - somatie de plata . Intre timp , cf. informatiilor de la ONRC de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)