avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata taxe(cas.cass.etc)online
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata taxe(cas.cass.etc)online

salut,sunt PFA si imi platesc taxele...pensie, asigurare sanatate,..online.Intrebarea este ..cum pot sa justific la Casa de Pensii sau la ITM ca eu am platit sumele respective in fiecare luna?Ca sa conteze la vechime.Specific ca platesc online de vreo 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 15:14, 27 Ianuarie 2009
Platind on line platit dintr-un cont bancar deci puteti face dovada cu extrasul de cont bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada platii la plata on line diana0821 diana0821 Buna, am facut o plata on line pentru un serviciu, insa nu am primit nici un fel de dovada a platii. Serviciul a fost livrat, insa nu am cum sa imi justific ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Plata contributii angajator gera905 gera905 Buna seara. Ca pres. asoc. , cum pot verifica daca administratorul, plateste contributiile ptr. angajat si angajator conform contractelor de munca incheiate ... (vezi toată discuția)