avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada platii la plata on line
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada platii la plata on line

Buna, am facut o plata on line pentru un serviciu, insa nu am primit nici un fel de dovada a platii. Serviciul a fost livrat, insa nu am cum sa imi justific plata respectiva. Le cer, si parca nu inteleg ce le cer, ei imi spun sa imi iau de pe extrasul de cont, incep sa imi pierd rabdarea. Nu au oare obligatia de a oferi o dovada a platilor pt serviciile pe care le ofera? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:31, 25 Martie 2020
Adica nu ati primit bon fiscal/chitanta si factura? Adevarul este ca dovada platii se poate face si cu extrasul dvs de cont dar tot au obligatia de elibera bon fiscal sau chitanta.
Trebuie sa va livreze documentul care contine ce ati platit. De regula vi se elibereaza o factura proforma, iar dupa efectuarea platii, factura fiscala. Dovada platii este extrasul contului din care s-a facut plata, iar pe factura fiscala, furnizorul, trebuie sa scrie ca este achitata online in data de ... . Nu se elibereaza chitanta la platile fara numerar.
A fost o plata cu cardul on-line, iar eu trebuie sa trimit contabilitatii o chitanta pt plata pe care am facut-o cu cardul firmei. Nu inteleg ,as putea sa justific plata de pe cont cu un extras de cont?
platile din cont se dovedesc doar cu extrasul de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line factura si chitanta wavecipri wavecipri Buna ziua. Am si eu un magazin on-line, cu procesator de platin on-line cu cardul. Atunci cand un client face o achizitie cu cardul. Eu ce trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)