avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Claudia_brt

Activitate Claudia_brt

in cazul in care prin acelasi p.v. de contraventie s-au constatat doua contraventii, si au fost sancionate in felul urmator: prima cu avertisment si sanctiunea complementara a susupendarii activitatii pe trei luni, iar a doua sanctiune este amenda de 2000 lei. administratorul vrea sa conteste doar prima sanctiune a a vaertismentului si a suspendarii activitatii pe trei luni, fiind de acord sa plateasca amenda de 2000 lei. eu consider ca pentru a anula sanctiunea complememntara a suspendarii activitatii trebuie sa contest si sa solicit anularea intregului proces verbal de contraventie, insa administratorul nu vrea sa conteste ce-a de-a doua contraventie.
se poate sa solicit anularea partiala a p.v. de contr doar pt o contraventie?
poate intreprinderea familiala sa angajeze terte persoane cu contract individual de munca, avand in vedere art . 24 din OUG 44/2008 (unde se prevede ca este permisa angajarea) raportat la art. 28 din OUG 44/2008 care interzice angajarea de terte persoane?
buna ziua! care sunt documentele necesare asociatiei de proprietari pentru a actiona in instanta de judecata proprietarii restantieri? mulrumesc!