avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DOUA CONTRAVENTII, UN SINGUR P.V. DE CONTRAVENTIE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DOUA CONTRAVENTII, UN SINGUR P.V. DE CONTRAVENTIE

in cazul in care prin acelasi p.v. de contraventie s-au constatat doua contraventii, si au fost sancionate in felul urmator: prima cu avertisment si sanctiunea complementara a susupendarii activitatii pe trei luni, iar a doua sanctiune este amenda de 2000 lei. administratorul vrea sa conteste doar prima sanctiune a a vaertismentului si a suspendarii activitatii pe trei luni, fiind de acord sa plateasca amenda de 2000 lei. eu consider ca pentru a anula sanctiunea complememntara a suspendarii activitatii trebuie sa contest si sa solicit anularea intregului proces verbal de contraventie, insa administratorul nu vrea sa conteste ce-a de-a doua contraventie.
se poate sa solicit anularea partiala a p.v. de contr doar pt o contraventie?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:18, 1 August 2011
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune 195/2002 roxanik18 roxanik18 Daca textul de lege prevede ca sanctiune contraventionala pentru fapta savarsita amenda plus pedeapsa complementara, iar agentul constator aplica alta ... (vezi toată discuția)
Amenda miturusanda miturusanda Daca am luat o amenda de circulatie care pe langa sanctiunea materiala imi mai suspenda si permisul de conducere, cand o contest trebuie sa cer obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Solutie plangere contraventionala Claudia Simion Claudia Simion Stimati colegi, Va adresez si eu urmatoarea intrebare: intr-un proces avand ca obiect plangere contraventionala (OUG 195) impotriva unui proces verbal, prin ... (vezi toată discuția)