avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate flory_171068

Activitate flory_171068

Buna ziua. Lucrez la o primarie ca inspector .Prin pensionare anticipata a contabilului primariei si demisia casierului primariei sarcinile acestora au fost repartizate prin delegare de sarcini inspectorului si respectiv unui referent ca motivatie ca sunt interzise scoaterea posturilor la concurs pana la sfarsitul anului.
As dori sa stiu daca acest lucru este legal, si daca exista o posibilitate de angajare chiar si temporara sau cu prestari servicii a unor persoane pe posturile ramase vacante respectiv de contabil si casier, tinand cont ca functia de inspector este incompatibila cu functia de contabil, si functia de referent impozite si taxe este incompatibila cu functia de casier.
Buna ziua. Lucrez la o primarie ,sunt functionar public, am fost angajata ca referent superior tr III pana in anul 2009 cu o vechime in administratie de 20 ani. In luna iulie 2009 , ca urmare a absolvirii facultatii de finante banci am solicitat sustinerea examenului pentru trecerea la functia de inspector principal tr II conform studiilor absolvite.
Desi am depus cererea de sustinere a examenului in luna iulie, examenul a fost organizat si absolvit in luna decembrie 2009.
Spuneti.mi va rog pot fi incadrata pe posul de inspector principal tr II incepand cu data de 01 ianuarie 2010 daca am sustinut si luat examenul in luna decembrie 2009?

v-aş ruga să.mi spuneti care este vârsta de pensionare la functionarii publici (femei) cu functie publica de executie si o vechime in munca de 24 ani, si vârsta de 55 ani. Vă multumesc!!!!!!
buna ziua. as dori sa stiu daca am intrat in concediu pe data de 13 ianuarie cand am solicitat plata concediului si a primei de vacanta si din motive necunoscute nu am primit nici prima de vacata nici indemnizatia de concediu, ca functionar public la Primaria Cioroiaşi, am dreptul la prima de vacanta sau nu am.