avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate marianduna

Activitate marianduna

mai am o intrebbare va rog daca vad ca nu imi da nici un act sa semnez cum ca trec la part time de curand atunci imi bag preavizu si normal ca vreau sa le trag tzapa ... :D ce se intampla daca m-as imbolnavi in preaviz? :D multumesc
Răspuns la discuția Somaj pentru studenti?
a suzat domnule elis nu am inteles:oops: dumneavoastra ati explicat f bine eu :hammer: am inteles mai greu. deci pot obtine somaj dar dupa o luna de zile trebuie depuse actele. totusi suna bine si asa multumesc
da sunt la o facultate de stat, la zi si lucrez in comert, lucrator comercial iar domeniul facultatii e medicina, nu am lucrat in domeniu niciodata. e de bine?:-/ e slomaj si pentru mine?
buna seara.:D si eu sunt in aceeasi situatie, nu am stiut ca studentii pot primi somaj:thumbup:. si eu lucrez si ma gandeam sa imi bag preaviz cu 2 luni sau o luna inainte de liceenta ca sa ma pot pregati. dupa liceenta mai sunt sanse sa beneficiez de somaj daca am desfacut contractul de munca cu angajatorul cu 2 luni inainte? (ca nu am prea inteles:-/). sper :worthy: sa fie un raspuns favorabil ca ma gandeam dupa liceenta sa ma recreez prin Grecia:yeah: multumesc:wave:
Răspuns la discuția mosteniri si partaj
buna seara. ce ar trebui sa fac? matusa mea a decedat de 3 saptamani iar mama nu se poate intoarce din spania. matusa care a murit nu a avut sot sau copii doar 2 surori, mama mea si inca o matusa. matusa existenta in viata parca ma sufoca, fara sa realizez a impartit toate bunurile matusii iar mie mi se pare ca nu e in mod egal si sa nu mai spun ca de cheltuielile pentru inmormantare eu m-am ocupat. cred ca matusa a fost si s-a consultat cu cineva ce anume trebuie sa faca pentru a pune mana pe toate bunurile matusii si a cam dato pe mama la oparte. poate face ceva in absenta mamei mele? ce pot face eu pentru a se imparti tot in mod egal, frateste, asa cum se cuvine intre mama si matusa