mai am o intrebbare va rog daca vad ca nu imi da nici un act sa semnez cum ca trec la part time de curand atunci imi bag preavizu si normal ca vreau sa le trag tzapa ... :D ce se intampla daca m-as imbolnavi in preaviz? :D multumesc
Vad numai smileys in fata ochilor! La part time veti trece doar in momentul in care va va da sa semnati un act aditional la contractul de munca, in care se va specifica clar timpul de munca si remuneratia corespunzatoare. La concediu de studiu, cel putin fara plata ( nu stiu ce este prevazut in contractul colectiv sau ROI) sigur aveti dreptul. cu o cerere inregistrata la firma in termen, e ok. daca nu va dori sa vi-l acorde, sesizare itm, insa nu garantam o relatie bazata pe incredere si colaborare cu seful pe viitor. somaj.. doar daca va face restrangere de posturi ... cu datul afara... depinde si cum va da. ca daca e disciplinar nu veti beneficia nici de indemnizatie de somaj :)
Acordare somaj
Alina Ciurlea
Buna ziua,sunt angajata la o companie unde sunt doua firme.Am contract individual de munca pe ambele firme cu o norma de 4ore/zi,20 ore/saptamana pe fiecare ... (vezi toată discuția)