Ma intereseaza daca exista vreo lege in care se mentioneaza faptul ca examenul la plamani nu mai este obligatoriu pentru casatorie si pentru angajare.
Pana in moemntul de fata am auzit ambele variante, motiv pentru care am nevoie de o confirmare.infirmare juridica.
Aveti mare dreptate! Si eu consider aceasta actiune total lipsita de bun simt (metionez ca si eu detin centrala proprie si nu mi se pare normal).
Ma interesa daca pot sustine cauza prin lege, articole de lege...
In blocul nostru proprietarii apartamentelor cu centrala proprie doresc sa plateasca salariul administratorului la jumatate deoarece sustin ca avand centrala administratorul nu are ce calcule sa faca si deci timpul de munca este injumatatit. Este posibil acest lucru?
Va multumesc
O cunostinta este unic administrator la o firma. Pe acea firma este cumparata o masina pe care o utilizeaza altcineva. Cunostinta mea doreste sa inchida firma. Ce se intampla cu masina? mentionez ca persoana care utilizeaza masina o utilizeaza in mod abuziv. Poate cunostinta mea sa vanda masina in momentul in care inchide firma? Firma figureaza la RC ca functionala insa fara bilantul anual depus pe 2007 sau 2008. De asemenea sediul firmei este expirat.
Tot caut un model de contract colectiv de munca la nivel de societate si nu prea gasesc. La utile am gasit doar CCM la nivel national...Ma poate ajuta cineva cu un model? Va multumesc