avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate drakushor

Activitate drakushor

avem centrala de bloc si ceasuri montate pt caldura dar acestea calculeaza tot in Mwh ca si gazul ... si atunci si eu sunt in ceata eu dupa ce sa ma raportez ?

multumesc
... aveti dreptate aici doar ca ... nici nu stiu ce sa zic unii vecini se i-au dupa pretul gazului dar mi nu m-i se pare relevant ... oricum sunt derutat si eu ...
multumesc
buna ziua la noi in asociatie sunt montate ceasuri de caldura care exprima cantitatea de caldura in Mkw iar conform facturii de la gaz pt zona de consum pretul pe MWh al gazului este 104,41 lei/MWh, iar pretul MWh de caldura nu este cel mentionat mai sus ci mult mai mare pt. ca este vorba de MWh din care se obtine agentul termic din calorifer. Pot exista aceste diferente ?, adica este pretul megavatului de gaz egal cu cela produs de centrala ?

Va multumesc
Răspuns la discuția am 2 servicii cum sunt platit ?
Va multumesc foarte mult .
Răspuns la discuția am 2 servicii cum sunt platit ?
Atunci imi permit sa va intreb daca la cel de-al 2-lea job am un salariu de incadrare de 1150 care va fi valoarea netului si mentionez ca la primul job am un salariu de incadrare de 1400.

Va multumesc
Răspuns la discuția am 2 servicii cum sunt platit ?
Deci atunci trebuie sa informez la locul de munca unde am cartea de munca faptul ca am al 2-lea job, lucru care l-am si facut doar ca imi spuneau ca avand 2 salarii nu prea renteaza pt ca al 2-lea salariu imi va fii impozitat mai mult.Acum ramane de vazut ce voi face in aceste sens pt ca mi s-a spus neoficial vorbind ca nu prea e bine sa lucrez 16 ore pe zi...hmm am ramas mirat sincer ca lucrez cu acte in regula.

Buna ziua

Am 2 servicii de cate 8 ore fiecare . As dori sa va intreb daca vor fi probleme din acest punct de vedere din partea ITm-ului si eventual as dori sa va intreb cum imi va fi impozitat cel de-al 2-lea salariu . Cele 2 job-uri sunt unul in la stat si celalalt in sistemul privat .

Va multumesc
Răspuns la discuția vatamare corporala cu victime
Va multumesc foarte mult ca in sfarsit s-a facut lumina si pt mine . Va doresc toate cele bune
Răspuns la discuția vatamare corporala cu victime
Cand vorbeam de prescriere ma refeream mai exact la ideea urmatoare :daca sa presupunem sunt condamnat la 1 an cu suspendare in cat timp voi avea cazierul curat .
Va multumesc
Răspuns la discuția vatamare corporala cu victime
In ceea ce priveste cazierul vreau sa va intreb daca spre exemplu voi primi pedeapsa cu suspendare in cazier cat timp va ramane trecuta .Din cate stiu daca se primeste pedeapsa cu suspendare se prescrie cazierul. In acest aspect m-ar interesa sa ma lamurinti.