avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate manitu

Activitate manitu

Răspuns la discuția declaratie notariala
da a declarat in fata judecatorului pentru k a fost unu dintre martori.
in plus a adus si aceasta declaratie pe care au depus-o la dosar
revin cu o alta nelamurire.unu dintre martorii care i-a avut fosta sotie la divort a fost nasul nostru de cununie care a dat o declaratie notariala prin care garanteaza k fosta mea sotie va ramane in tara sa creasca copilu si ca nu va mai pleca in italia niciodata l.in sustinerea acestei afirmatii s_a depus la dosar un contract individual de munk pe o perioada nedeterminata ,incheiat intre fosta sotie si societatea pe care o are fostu nas.
pot sa il actionez in intanta pe acel martor, sau sa ii fac o plangere penala ?
Răspuns la discuția va rog ajutati_ma
tin sa mentionez k eu am acum pe rol proces de reincrediintare minora nu ordonanta.c cai de atac juridice mai am ca sa a aduc fetita in tara.in legatura cu stabilirea ei in italia nu stiu exact dak doreste sa ramana definitiv acolo
sunt intro situatie dificila si am nevoie urgent de niste sfaturi.am aflat ca fosta sotie a luat cu ea in strainatate fetita in varsta de 5 ani.aceasta din urma ia fost incrediintata mamei pe motiv ca sotia o sa ramana in tara sa o creasca.insa dupa ce a obtinut copilul , a plecat in strainatate lasand micuta la binici.eu am aflat si am deschis o ordonanta presedentiala .
in seara asta am primit un telefon si am aflat ca a luat minora cu ea in italia.mai am vreo sansa sa imi mai vad copilul vreodata?ce trebuie sa fac?cum a putut sa scoata minora din tara fara acordul meu?
va multumesc anticipat!
buna ziua
in urma unui proces de divort la fondul acestuia s-a hotarat desfacerea casatoriei dintre mine si fosta sotie si incrediintarea minorei mie, adik tatalui pe motiv k am conditii si resurse necesare cresterii si educarii minorei in varsta de 5 ani, un alt motiv fiind lipsa mamei de langa minora aceasta fiind plecata in stainatate de cativa ani. fosta sotie a revenit in tara si a facut apel , in urma acesteia avand castig de cauza, adik s-a hotarat incrediintarea minorei catre dansa.unul dintre motivele pt care i sa incrediintat fetita fiind acela k a revenit in tara definitiv .am facut recurs la aceasta decizie dar am renuntat deorece intre timp am horat sa ne mai acordam o sansa insa nu a mers nici de data aceasta.fosta sotie a plecat din nou in strainatate iar minora este acum in grija bunicilor materni.asa k am horata sa introduc o alta actiune,ordonanata presidentiala. as dori sa stiu dak am vreo sansa pentru k imi doresc sa cresc fetita si cred k i-ar fi mult mai bine langa mine, adik tatal ei decat langa bunici