avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta v

Activitate nicoleta v

Răspuns la discuția Executare silita casa
ea nuare bani pt succesiune abia traieste de pe o zi pe alta singurul raspuns pe care il doresc este daca banca ii poate lua casa sau nu avand in vedere ca nu este ea in acte ?
Răspuns la discuția Executare silita casa
multumesc pt raspuns ,casa este a sotului cu contract vanzare cumparare inainte de casatorie ,copilul este major are 20 de ani ea a ramas vaduva cand copilul avea 6 luni
buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru o femeie foarte amarata ,in urma cu mult iani seful restaurantului unde lucra a facut un imprumut pe numele ei ea fiind de acord cu acest lucru ,intre timp el a inchis toate afacerile si-a luat familia si a plecat din tara ,acum dupa ceva ani i-a venit executare pentru toata suma datorata in jur de 1 miliard cu dobanzi cu tot ,si spune ca a venit cineva de la tribunal si a zis ca ii ia casa e foarte speriata si cineva a invatato sa o vanda unei rude pt a evita executarea intrebarea mea este daca casa pe care o are este pe numele sotului care a decedat in urma cu multi ani si cu care are un fiu ,nu a facut succesiune dupa sot, o poate lua banca ? mentionez ca este o fmeie simpla care lucreaza tot la un restaurant femeie de servici munceste asa cum nu am vazut de mult pe cineva muncind pe 5 milioane de la 10 dim pana la ultimul client imi este foarte mila de ea ,nu are scoala si nu stiu cum a putut banca sa-i dea o suma asa de mare pe numele ei va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Răspuns la discuția masina zgariata
multumesc pt lamuriri ,eu am vopsit masina pe casco si a costat 44 de mil chiar daca eu ajung la o intelegere pt daune morale ,asigurarea merge pe civil pentru recuperarea daunei ?
multumesc de raspuns ,asa aveam de gand sa si fac nu am stiut ca se poate ajunge la intelegere pana nu am primit telefon de la mama fetei si a mi -a oferit suma de 250 de euro ca asa a fost informata de politie .va dati seama in ce tara traim dacapolitia fixeaza ei daunele cam cat cred ei ca mi s-ar cuveni ,pentru a inchide dosarele mai repede ,multumesc pt rasăpunsuri
multumesc pt raspuns ,fata are 20 de ani intre timp plecand din tara ,de aceea au luat legatura parintii ei cu mine ,motivul este fiul meu cu care a avut un schimb de replici la club .eu nu am nici o vina si masina este a mea nu a fiului meu ,,ma intereseaza daca este legal sa ma inteleg cu ei si sa se incheie dosarul nu vreau sa fac ceva ilegal sa primesc bani ,dupa care sa am probleme ,nu vreau nici sa renunt pentru ca am pierdut foarte mult timp pe la asigurari ,nervi multi concediu stricat pentru ca tocmai plecam in concediu ,2 saptamani masina in service pt vopsit etc daca eu ma inteleg cu ei se inchide dosarul penal si ramane pe civil cu cei de la asigurari ? ma inteleg cu ei asa verbal sau trebuie sa fac chitanta la notariat ? va rog sa ma lamuriti sa fie totul legal va multumesc!
buna seara ,am sa va spun pe scurt ce mi s-a intamplat ,intr-o dimineata din luna iulie am gasit masina care era parcata in fata blocului foarte foarte zgariata adica era distrusa total in afara de capota cred ca. cu un cui ,am fost la politie am depus plangere dupa care am fost la asigurare pt ca masina este in leasing si am casco ,am vopsit masina pe asigurare intre timp am fost chemata la politie ca au gasit distrugatorul fiind intr-un oras mic lumea vorbeste este vorba de o fata nu dau amanunte care a fost motivul ,am dat din nou o declaratie in care am spus ca am pretentii la daune morale in suma de 1000 de euro ,am scris si eu asa ca oricum nu ma gandesc ca o sa si primesc .Dupa 5 luni am primit astazi un telefon de la mama fetei in care imi spune ca a primit nr meu de telefon de la politie si i s-a spus sa ma contacteze sa imi plateasca 250 de euro si sa se incheie dosarul penal ,Va intreb daca este normal ca politia sa dea nr meu de telefon asa la toata lumea si sa imi fixeze ei suma pe care trebuie sa o primesc ? daca ajung la o intelegere cu parintii fetei dosarul penal se incheie ? ce se intampla cu asigurarea cum recupereaza banii ? va multumesc
Răspuns la discuția recurs
va rog sa ma lamuriti intr-o problema ..am primit citatie pe care o asteptam de altfel care suna asa< x este chemat in aceasta instanta camera 2 c3 urgenta in ziua de ......... iulie 2009 ora 23.59 ,de ce aceasta ora si de ce urgenta nu inteleg este oare o greseala? va multumesc
cine poate opera revocarea pedepsei ,instanta?ramane la aprecierea instantei revocarea sau este obligatoriu ,nu se incadreaza si la contopirea pedepselor avand in vedere ca fapta s-a petrecut inainte de a se petrece fapta pt care a primit pedeapsa si acum a ajuns dosarul la instanta ,inaceasta perioada nu a mai facut nici o infractiune se tine cont si de asta ? va multumesc
o intrebare mai am .nepotul meu a primit o pedeapsa de 1 an cu suspendare pentru ultraj si tulburarea linistii publice ,dar mai are un dosar pentru loviri si alte violente care acum se judeca ,infractiunea a avut loc inainte de cea pentru ultraj va rog sa mi spuneti ce se poate intampla in acest caz ,ce risca va multumesc