avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita casa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita casa

buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru o femeie foarte amarata ,in urma cu mult iani seful restaurantului unde lucra a facut un imprumut pe numele ei ea fiind de acord cu acest lucru ,intre timp el a inchis toate afacerile si-a luat familia si a plecat din tara ,acum dupa ceva ani i-a venit executare pentru toata suma datorata in jur de 1 miliard cu dobanzi cu tot ,si spune ca a venit cineva de la tribunal si a zis ca ii ia casa e foarte speriata si cineva a invatato sa o vanda unei rude pt a evita executarea intrebarea mea este daca casa pe care o are este pe numele sotului care a decedat in urma cu multi ani si cu care are un fiu ,nu a facut succesiune dupa sot, o poate lua banca ? mentionez ca este o fmeie simpla care lucreaza tot la un restaurant femeie de servici munceste asa cum nu am vazut de mult pe cineva muncind pe 5 milioane de la 10 dim pana la ultimul client imi este foarte mila de ea ,nu are scoala si nu stiu cum a putut banca sa-i dea o suma asa de mare pe numele ei va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:41, 15 Martie 2014
Ca sa vanda ar trebui sa dezbata succesiunea, iar pentru vanzare e tarziu odata ce a ajuns la executare silita.
Casa a fost proprie a sotului sau sau au cumparat-o impreuna ?
Daca a fost bun comun, dansa are o cota mai mare din casa si va ramane in final doar cu banii pt cota fiului.
Copilul cati ani are, e major ?
multumesc pt raspuns ,casa este a sotului cu contract vanzare cumparare inainte de casatorie ,copilul este major are 20 de ani ea a ramas vaduva cand copilul avea 6 luni
Sa dezbata succesiunea si sa faca partaj cu copilul.
ea nuare bani pt succesiune abia traieste de pe o zi pe alta singurul raspuns pe care il doresc este daca banca ii poate lua casa sau nu avand in vedere ca nu este ea in acte ?
dansa are drept la 1/4 din casa, riscul e destul de mare sa se ajunga la executarea cotei ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament - valabil sau nu ? gigelas gigelas Prin anii 1940 - 1945,o familie ce nu avea copii,a luat un copil (fata) de la o sora a sotiei,spre crestere. [b]Niciodata,acea fata nu a fost trecuta pe numele ... (vezi toată discuția)
Vânzare casa/dat afara Xyzt22 Xyzt22 Bună ziua. Situația e puțin complicata și va mulțumesc pentru răbdare și eventual răspuns. Apartamentul în care eu și soțul meu locuim este pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire kitty35 kitty35 Buna ziua..As avea o intrebare..soacra mea a ramas vaduva,ma intereseaza daca poate face act de vanzare- cumparare la unul dintre copii(sunt 3 copii),cum se ... (vezi toată discuția)