buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru o femeie foarte amarata ,in urma cu mult iani seful restaurantului unde lucra a facut un imprumut pe numele ei ea fiind de acord cu acest lucru ,intre timp el a inchis toate afacerile si-a luat familia si a plecat din tara ,acum dupa ceva ani i-a venit executare pentru toata suma datorata in jur de 1 miliard cu dobanzi cu tot ,si spune ca a venit cineva de la tribunal si a zis ca ii ia casa e foarte speriata si cineva a invatato sa o vanda unei rude pt a evita executarea intrebarea mea este daca casa pe care o are este pe numele sotului care a decedat in urma cu multi ani si cu care are un fiu ,nu a facut succesiune dupa sot, o poate lua banca ? mentionez ca este o fmeie simpla care lucreaza tot la un restaurant femeie de servici munceste asa cum nu am vazut de mult pe cineva muncind pe 5 milioane de la 10 dim pana la ultimul client imi este foarte mila de ea ,nu are scoala si nu stiu cum a putut banca sa-i dea o suma asa de mare pe numele ei va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Ca sa vanda ar trebui sa dezbata succesiunea, iar pentru vanzare e tarziu odata ce a ajuns la executare silita.
Casa a fost proprie a sotului sau sau au cumparat-o impreuna ?
Daca a fost bun comun, dansa are o cota mai mare din casa si va ramane in final doar cu banii pt cota fiului.
Copilul cati ani are, e major ?
multumesc pt raspuns ,casa este a sotului cu contract vanzare cumparare inainte de casatorie ,copilul este major are 20 de ani ea a ramas vaduva cand copilul avea 6 luni
ea nuare bani pt succesiune abia traieste de pe o zi pe alta singurul raspuns pe care il doresc este daca banca ii poate lua casa sau nu avand in vedere ca nu este ea in acte ?
Mostenire
kitty35
Buna ziua..As avea o intrebare..soacra mea a ramas vaduva,ma intereseaza daca poate face act de vanzare- cumparare la unul dintre copii(sunt 3 copii),cum se ... (vezi toată discuția)