avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs

va rog sa mi spuneti care sunt onorariile pt avocat pt recurs difera de cel de la fond si apel ,va rog sa mi spuneti cu aproximatie .am platit pana acum f multi bani si nu am rezolvat nimic am primit aceasi pedeapsa cu cei care au avut av din oficiu .
Cred ca la aceasta intrebare nu veti primi un raspuns concret.
Sunt mai multe criterii dupa care se stabilesc onorariile.In fond este o profesie liberala iar tarifele sunt negociabile.
Ideea ca daca platiti un avocat tebuie neaparat sa cistigati nu mi se pare corecta.Avocatul va poate ajuta respectind legea si va poate eventual usura consecintele la care sunteti supus prin incalcarea legi.De interventia avocatului,de priceperea lui ,depinde eventuala sanctiune.
Daca nu a-ti fost multumit de serviciile avocatului aveti libertatea de a alege.Are balta peste.:)
Succes.

Detectiv Particular FILIP STELIAN
multumesc pt raspuns ,dar nu m -ati lamurit am vrut un pret cu aproximatie ,in legatura cu nemultumirea mea in legatura cu avocatul sa stiti ca atunci cand pretinde onorarile fabuloase ,promit ca totul o sa iasa f bine si la urma te trezesti cu pedeapsa va multumesc
o intrebare mai am .nepotul meu a primit o pedeapsa de 1 an cu suspendare pentru ultraj si tulburarea linistii publice ,dar mai are un dosar pentru loviri si alte violente care acum se judeca ,infractiunea a avut loc inainte de cea pentru ultraj va rog sa mi spuneti ce se poate intampla in acest caz ,ce risca va multumesc
Poate opera revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei, daca s-a descoperit o alta infractiune savarsita anterior .
nicoleta v a scris:

multumesc pt raspuns ,dar nu m -ati lamurit am vrut un pret cu aproximatie ,in legatura cu nemultumirea mea in legatura cu avocatul sa stiti ca atunci cand pretinde onorarile fabuloase ,promit ca totul o sa iasa f bine si la urma te trezesti cu pedeapsa va multumesc

Trebuie sa nu uittati ca solutia intr-un dosar o da presedintele si nu avocatul, care va face apararea asa cum crede el ca este mai bine.La toate se adauga atitudinea dvs si comportamentul sincer, de colaborare cu organele de urmarire penala.Din pacate nu va putem da un raspuns exact, fiecare percepe un onorar in functie de complexitatea cauzei.

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)
Mai multe suspendari? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Am si eu o intrebare dac cineva a fost condamnat cu suspendare ce sanse are sa mai primeasca alta. Faptele toate sunt inainte de a avea ... (vezi toată discuția)