va rog sa mi spuneti care sunt onorariile pt avocat pt recurs difera de cel de la fond si apel ,va rog sa mi spuneti cu aproximatie .am platit pana acum f multi bani si nu am rezolvat nimic am primit aceasi pedeapsa cu cei care au avut av din oficiu .
cine poate opera revocarea pedepsei ,instanta?ramane la aprecierea instantei revocarea sau este obligatoriu ,nu se incadreaza si la contopirea pedepselor avand in vedere ca fapta s-a petrecut inainte de a se petrece fapta pt care a primit pedeapsa si acum a ajuns dosarul la instanta ,inaceasta perioada nu a mai facut nici o infractiune se tine cont si de asta ? va multumesc
practic, in acazul in care se descopera faptul ca infractorul mai savarsise o infractiune inainte de a opera suspendarea conditionata, are loc anularea suspendarii conditionate a a ex. pedepsei , facandu-se aplicarea legii privind concursul de infractiuni sau cele privind recidiva. Daca insa, pedeapsa rezultata in urma contopirii nu depaseste 1 an, instanta poate acorda din nou suspendarea conditionata a ex. pedepsei.
va rog sa ma lamuriti intr-o problema ..am primit citatie pe care o asteptam de altfel care suna asa< x este chemat in aceasta instanta camera 2 c3 urgenta in ziua de ......... iulie 2009 ora 23.59 ,de ce aceasta ora si de ce urgenta nu inteleg este oare o greseala? va multumesc