Da......, multumesc pentru mesaj.
Am apelat pe acest forum special deoarece sunt foarte derutata in privinta viitorului meu si a copiilor si intradevar cred ca nu m-am exprimat corect ca daca ar fi numai dupa "beneficii" ar divorta majoritatea femeilor,sunt constienta ca in urma unor investigatii...... procese se va decide rezultatul final.Toate cele bune!
Buna ziua.am 35 de ani casatorita ,2 copii:16 respectiv 3 ani Am si eu o mare problema in casnicie:sotul meu a luat viciul bauturii, de vreo 2-3 ani ma tot chinui sa-l conving sa se lase, dar in zadar, ii spun ca voi divorta dar probabil nu ma crede, in fine..... renunta cateva zile apoi iar incepe sa bea nu ma mai inteleg cu el..........din acest motiv mi s-a declansat anxietatea de care nu mai scap,simt ca nu mai rezist , as vrea sa divortez dar poate inca nu am curajul necesar. poate ca nu stiu ce beneficii as avea:copii, casa....... si cam cat este pensia alimentara pt. 2 copii, cat ajunge divortul si se procedeaza. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
buna ziua. am si eu o intrebare:sunt in concediu de crestere a copilului pe 4 feb se implinesc 2 ani .pot beneficia de somaj?am auzit ca e legal dupa terminarea CCC mamele pot beneficia de somaj. daca am dreptul cum sa procedez? si ce termen de depunere a actelor este.va multumesc anticipat.
da.............. e foarte dificil ..... pentru un bolnav neputincios sa nu aiba nici un venit.mentionez ca nu a avut niciodata concediu pt. cresterea copilului desi a nascut 5 copii,insa de la primul copil nu a stiut, nu a indrumat-o cineva cum sa faca si a plecat prin lichidare.mare pacat. datele nasterii : 07-08-1944.Daca deja are un rezultat de la expertiza medicala, si nu a fost contestata dupa 30 de zile,mai poate depune dosarul pentru o alta comisie,ca ma gandesc ca daca e luata in evidenta la sectia de oncologie ,avand cancer de colon (operat) poate ar avea sanse............?Va multumesc nespus de mult.#-o
Buna ziua.mama mea nu are nici un venit,e bolnava,are mai multe boli si a fost intr-o comisie pentru a beneficia de pensie de handicacap,.i s-a dat rezultatul si scrie ca beneficiaza de legea 17/2000 sau 416/2001,si a fost la primaria din comuna si i s-a zis ca “primaria nu are bani ca tara e in criza”, acesta e raspuns? Spuneti-mi va rog ce poate face ?unde trebuie sa se adreseze? Ca e strigator la cer. Si o alta intrebare daca sunteti draguta:poate iesi la pensie de boala?
Daca are 2 accidente vasculare cu hemipareza stg.,cancer de colon,diabet2 zaharat sub dieta,cataracta si mai multe minore?dar problema e ca are doar 6 ani si 6 luni de munca si varsta de 65 de ani.spuneti-mi va rog din suflet dati-ne un sfat ce putem face?ca e jalnic ea nu poate munci sau sa se intretina singura deoarece sta cu tatal dar el e alcoolic sin u o ingrijeste deloc.va multumesc anticipat.